Ανθρωποκοκτόνοι: Κυβέρνηση Τρόικα-Φασίστες

Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Κ Τ Ο Ν Ο Ι:

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΟΪΚΑ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ

 

To Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συντρόφους αντιφασίστες στους οποίους έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα “ανθρωποκτονίας”. Οι Ιαβέρηδες το κράτους σε συνεργασία με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής στήνουν κατηγορητήρια για να τρομοκρατήσουν όσους αντιστεκόνται στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.

 

Ανθρωποκτόνος είναι η κυβέρνηση της Τρόικας που επιβάλει τα Μνημονιακά μέτρα εξόντωσης του λαού. Ανθρωποκτόνος είναι η Ελληνική Αστυνομία που χτυπά και βασανίζει τους μετανάστες και τους αγωνιστές  στους δρόμους και τα κρατητήρια. Ανθρωποκτόνοι οι παρακρατικοί φασίστες Χρυσαυγίτες που με γκάνγκστερικές μεθόδους μαχαιρώνουν τους εργάτες.

 

Η τελευταία επίθεση των φασιστών Χρυσαυγιτών κατά των αντιφασιστών στα Ψηλαλώνια εντάσσεται στο νέο κύκλο κατασταλτικής επίθεσης του Κράτους και του παρακράτους που εγκαινιάστηκε την περασμένη εβδομάδα με την απαγόρευση των συναθροίσεων κατά την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα και λίγο νωρίτερα με τη σύλληψη των συνδικαλιστών της ΔΕΗ και του Δρομοκαϊτείου.

 

Με τη χρήση των αστυνομικών γκλομπς και την απειλή των φασιστικών καδρονιών η εύθραυστη τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά προσπαθεί να κρατηθεί στα πόδια της για να αντιμετωπίσει τη αυξανόμενη λαϊκή οργή ενάντια στο νέο Πακέτο μέτρων-μαμούθ για το 2013-14, το βουτηγμένο στα σκάνδαλα αστικό πολιτικό σύστημα και την άθλια Τροϊκανή κηδεμονία.

 

Δεν θα τους περάσει! Με μαζικό εργατικό αυτοργανωμένο αγώνα, με μία γενική πολιτική απεργία διαρκείας, με ομάδες αυτοάμυνας των αγώνων και των αγωνιστών θα τους τσακίσουμε, θα τους ανατρέψουμε και θα πάρουμε τις τύχες της κοινωνίας στα χέρια μας.

 

  • Άμεση απελευθέρωση των 4 διωκώμενων συντρόφων
  • Να τσακίσουμε τους φασίστες, το κράτος που τους υποθάλπτει και το σύστημα που τους γεννά

 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΕΕΚ-Τροτσκιστές

Πάτρα, 12/10/2012