Για την εμπρηστική επίθεση στο ΘΕΡΣΙΤΗ στο Ίλιον

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

To Eργατικό Επαναστατικό Κόμμα καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στο χώρο του ΘΕΡΣΙΤΗ στο Ίλιον .

Αυτή εντάσσεται στον πόλεμο που έχει κηρύξει ενάντια σε όλο τον κόσμο του εργατικού – λαϊκού αγώνα η ακροδεξιά κλίκα που κυβερνά τη χώρα κατά τις επιταγές της Τρόικας και των Ελλήνων καπιταλιστών, το αστικό Κράτος και το φασιστικό παρακράτος.

Μετανάστες, απεργοί εργάτες, αυτοδιαχειριζόμενοι κοινωνικοί χώροι, αγωνιστές και εν τέλει όλος ο λαός που εξοντώνεται από τα Μνημονιακά μέτρα κοινωνικού κανιβαλισμού και αντιστέκεται με κάθε μέσο βρίσκονται στο στόχαστρο των βασανιστών της ξένης και ντόπιας τρόικας.

Ενάντια στο “μαύρο”, αλλά εσωτερικά σάπιο και διασπασμένο μέτωπο των καπιταλιστών, των μισο-διαλυμένων κομμάτων τους και των λακέδων τους πρέπει, οι εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι εργάτες και φτωχοί βιοπαλαιστές, να προτάξουμε το δικό μας ενιαίο ταξικό μέτωπο.

Για να ανατραπεί αυτή και κάθε αστική κυβέρνηση, να συντρίψουμε το αστικό κράτος και τις παρακρατικές φασιστικές συμμορίες του και να ανοίξει ο δρόμος για την εξουσία των εργατικών συμβουλίων και μια σοσιαλιστική διέξοδο από την καπιταλιστική χρεοκοπία και βαρβαρότητα.

Χρειαζόμαστε ένα ανεξάρτητο από κράτος, το δήμο και τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία συντονισμό όλων των εργατικών οργανώσεων, μαχητικών ενώσεων, συλλογικοτήτων, αυτοδιαχειριζόμενων χώρων,  συνοικιακών συνελεύσεων και αγωνιστών της περιοχής ενάντια στους καπιταλιστές, το κράτος και τους φασίστες – για να τους ανατρέψουμε!

Ίλιον, 7 Φλεβάρη

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Κ.Ο. ΙΛΙΟΥ