Κι άλλος μετανάστης μαχαιρωμένος

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΣ


Στις δύο τα ξημερώματα της Δευτέρας 27/8/2012 στο τραμ στον Φλοίσβο 14 χρυσαυγίτες με 7 μηχανές επιτέθηκαν σε νεαρό μετανάστη από το Μπαγκλαντές, τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με τις μπότες τους ενώ τα θρασύδειλα σκουλήκια τον χτύπησαν και  μαχαίρι 4 φορές.

Ο Α. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το χρεοκοπημένο σύστημα υγείας, που ούτε ένα μαξιλάρι και ούτε μια μερίδα φαγητό δεν είχε να προσφέρει σ’ έναν μαχαιρωμένο άνθρωπο. Kατά την έξοδό του τον περίμεναν 5 διαδοχικά κλιμάκια μπάτσων για να δώσει καταθέσεις. Ενώ κατήγγειλε με απόλυτη βεβαιότητα ότι τα θρασύδειλα ασπόνδυλα που του επιτέθηκαν για να τον σκοτώσουν ήταν τα γνωστά «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής, οι φρουροί τους στην Ελ. Αστυνομία επέμεναν να εμφανίζονται κάθε 2 ώρες μήπως και ψαρέψουν κάτι που θα τους έφτιαχνε την σούπα, ενάντια θύμα φυσικά και όχι ενάντια στους ναζιστές δολοφόνους.

Καμιά επίθεση δεν πρέπει και δεν θα μείνει αναπάντητη, καμιά σταγόνα αίμα μας που χάθηκε στους δρόμους δεν θα μείνει χωρίς εκδίκηση. Aς  τρέμουν την οργανωμένη οργή και μίσος της εργατικής τάξης. Τις φασιστικές λεπίδες των μαχαιριών τους θα τις στρέψουμε με τα χέρια μας στο πρόσωπο και όχι στην πλάτη -κατά την δική τους συνήθη τακτική- κάθε ναζιστικού σκουληκιού. Να απαντήσουμε στα θρασύδειλα ανθρωπάρια της Χ.Α. και του κρατικού μηχανισμού όπως τους αξίζει. Η εναιομετωπική δράση της εργατικής τάξης όχι μόνο για την άμυνα αλλά κυρίως για την επίθεση είναι το όπλο μας.

Νέα Προοπτική τεύχος #532# Σάββατο 1 Αυγούστου 2012