Κόβουν το νερό σε φτωχούς και άνεργους

Βόλος

Κόβουν το νερό σε φτωχούς και άνεργους

 

Καταγγέλλουμε στους πολίτες του Βόλου, τις συνεχείς διακοπές νερού σε συμπολίτες μας, που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη κρίση της φτώχειας και της ανεργίας. Μιας πολιτικής που δεν την επέλεξαν και δεν έχουν καμία ευθύνη για αυτή.

 

Η ΔΕΥΑΜΒ και συνακόλουθα ο πολιτικός της προϊστάμενος και Δήμαρχος του Βόλου Σκοτεινιώτης, πιστός στην πολιτική της εξαθλίωσης και της καταστροφής της ζωής μας, πολιτικής του  κόμματος που τον επέλεξε στην Δημαρχία και καταψηφίστηκε πρόσφατα στις εκλογές, συνεχίζει να κόβει το νερό, για οφειλές μερικών δεκάδων ευρώ, σε φτωχούς και εξαθλιωμένους συνανθρώπους μας.

 

Παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις για μη διακοπή της υδροδότησης στους μη έχοντες, η ΔΕΥΑΜΒ έχει σκοπό να κόψει τη ζωή σε εκατοντάδες άνεργους και φτωχούς.

 

Τα ελλείμματα της ΔΕΥΑΜΒ, παρά την τσουχτερή τιμή του νερού και με το νέο πολυδιαφημισμένο τιμολόγιο, δεν πρόκειται να μειωθούν με αυτή την πολιτική της περαιτέρω επιβάρυνσης των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και των ανέργων.

 

Καλούμε τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ, να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και να μη προβαίνουν σε διακοπές υδροδότησης σε σπίτια φτωχών και ανέργων συμπολιτών μας.

 

Σε κάθε περίπτωση, η ανομία αυτής της επώνυμης πολιτικής του Δημάρχου θα μας βρει απέναντι.  Θα επανασυνδέουμε το νερό όπου γίνονται διακοπές και δεν θα επιτρέψουμε η κρίση της πολιτικής τους να γίνει ο κατήφορος της ζωής μας.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Αλληλεγγύη, οργάνωση, εξέγερση και ανατροπή όσων μας κόβουν το νερό της ζωής.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

(Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 7.00μμ, ΕΡΓΑΤ. ΠΟΛΥΚΑΙΚΙΕΣ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ, κτίριο 9Α, Ν. Ιωνία)

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

http://denplirono-anatropi.blogspot.com/

(Συνέλευση κάθε Τετάρτη, 7.30μμ, ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33, Βόλος)

Νέα Προοπτική τεύχος #526# Σάββατο 12 Μάη 2012