Λαικη συνελευση Αγ,Νεκταρίου-Βόλος

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ – ΒΟΛΟΣ

Παίρνουμε τη ζωή μας στα χεριά μας

 

Ένα σημαντικό τμήμα της κοινωνίας «εκπίπτει», μετατρέπεται σε υπάρξεις χωρίς όρους ύπαρξης. Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, χωρίς δουλειά, χωρίς ρεύμα, χωρίς τροφή, χωρίς τίποτα μέσα σε ένα σύστημα που μετατρέπει τους ανθρώπους σε σκουπίδια ή σε αυτόχειρες.

Τα όνειρά μας δεν χωράνε στα ψηφοδέλτια της εξουσίας, των μετανοημένων πολιτικών, των ρατσιστών και των φασιστών. Την κλεμμένη μας αξιοπρέπεια την κερδίζουμε με αγώνες στο δρόμο.

Η κρίση αυτή δεν είναι δική μας, δεν την δημιουργήσαμε εμείς, δεν την αναγνωρίζουμε και δεν θα την πληρώσουμε.

Επειδή η αλληλεγγύη είναι το σύνθημά μας και το όπλο μας, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τις δραματικές συνέπειες της κρίσης υλοποιώντας συγκεκριμένες δράσεις, που σας καλούμε να υποστηρίξετε και να συμμετέχετε ενεργά. Είναι αγώνας επιβίωσης ενάντια στο σύστημα και το πολιτικό του προσωπικό. Για να είμαστε παρόντες στους αγώνες.

Χαριστικό παζάρι ρούχων, κάθε Πέμπτη, 10:00-12:00 π.μ. και 6:00-8:00 μ.μ. στο χώρο μας, εργατικές πολυκατοικίες 9Α, πίσω από την εφορία Ν. Ιωνίας, στον Άγιο Νεκτάριο.

· Ιατρείο Αλληλεγγύης μέσα στο Σεπτέμβρη

· Δανειστική βιβλιοθήκη

· Δανειστική ταινιοθήκη

Αγωνιζόμαστε για να χτίσουμε την άλλη όχθη της κρίσης, που δεν μπορεί παρά να είναι, μία άλλη ζωή, σε ένα κόσμο ριζικά αλλαγμένο, επιτέλους ανθρώπινο, χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, εξευτελισμό ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μίζερη, φτωχή, ψεύτικη ζωή, που θέλουν να μας επιβάλουν, τώρα να απαντήσουμε παίρνοντας τη ζωή μας στα χεριά μας.

(Συνέλευση κάθε Δευτέρα, 8 μμ, ΚΤΙΡΙΟ 9Α , ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, πίσω από την εφορία της Ν. Ιωνίας)

ΤΗΛ. EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6972967981 , 6938231800

http://denplirono-anatropi.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html

Νέα Προοπτική τεύχος #533# Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2012