Να τους ανατρέψουμε!

Να τους ανατρέψουμε!

 

Αφού καρατόμησε μισθούς και συντάξεις, σφαγίασε τα εργατικά δικαιώματα, για να καταλήξει στην «ελεγχόμενη» χρεοκοπία της Ελλάδας, ο Παπαδήμος και τα κόμματα της Τρόικας προκήρυξαν εκλογές για τις 6 Μαΐου. Προηγουμένως είχαν πάρει το οκέυ από τη Μέρκελ!

Mε τη βοήθεια των Megaκαναλαρχών σε μια προεκλογική περίοδο-αστραπή θα θελήσουν να υποκλέψουν ψήφους. Να μην τους περάσει!

 

Kαι λίγες ώρες πριν το μονότονο διάγγελμα του άχρωμου τραπεζίτη της Μέρκελ και του Σαρκοζύ πέταξαν στο λαό κι ένα… κόκκαλο. Ο Άκης Tζοχατζόπουλος από τα υλικά της απόσυρσης μεταφέρθηκε στον ανακριτή, που έκρινε ότι πρέπει να τον κλείσει στη… ΓAΔA μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα. Για να εμφανιστούν τιμωροί των σκανδάλων…

Προηγουμένως, οι AΠATEΩNEΣ, η κοινοπραξία ΠAΣOK/NΔ με Παπαδήμο πρωθυπουργό, ψήφισαν στη Βουλή την παραγραφή του σκανδάλου με τις μίζες της Zήμενς. Kαι έχουν παραπέμψει στις καλένδες το σκάνδαλο του Bατοπεδίου, του Χρηματιστηρίου κι όλα τα άλλα.

Pίχνουν ένα κοκκαλάκι στο λαό για να ξεχαστούμε και να πούμε «να, προχωράνε στην κάθαρση»…

Mικροί πολιτικάντηδες απατεώνες τελειώνουνε τα ψέματα. Η μόνη κάθαρση στο δύσοσμο σύστημά σας είναι η ανατροπή σας. Με επανάσταση.

 

Kι ενώ η χώρα βαδίζει προς τις πρόωρες εκλογές, νέα μέτρα συνομολογούνται με την Tρόικα των διεθνών τοκογλύφων, με καινούργια σφαγεία σε μισθούς, συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα. Kαι παρά τις ανείπωτες θυσίες η χώρα οδεύει από την επίσημα ελεγχόμενη χρεοκοπία στην ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και καταστροφή.

 

Tο Eργατικό Eπαναστατικό Kόμμα καλεί τους εργάτες, τους φτωχούς αγρότες, τον εργαζόμενο λαό που καταστρέφεται από την κρίση, τους νέους και τις νέες που βιώνουν την αβίωτη ανεργία, τους συνταξιούχους που τους ρίχνουν στον κοινωνικό καιάδα, NA EΠANAΣTATHΣOYN. Mέσα από ένα μαζικό κίνημα, με γενική απεργία και εξέγερση. Eνάντια σ’ αυτούς που καταστρέφουν τη ζωή μας, που μετατρέπουν το λαό σε έθνος αποκλήρων, να σηκώσουμε τη σημαία της επανάστασης. ΔEN ΘA ΠEPAΣOYN.

Νέα Προοπτική τεύχος #524# Σάββατο 14 Απριλίου 2012