Οι φασίστες δεν θα περάσουν

Οι φασίστες δεν θα περάσουν

To EEK Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την απαράδεκτη τρομοκρατική επίθεση με σιδερολοστούς των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής εναντίον της αντιπροσωπίας της εκλογικής συνεργασίας ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ στην Σκοτούσσα Σερρών που οδήγησε στον τραυματισμό της υποψηφίας βουλευτού Δήμητρας Σαμαρά.
Οι απόγονοι του Χίτλερ, έχοντας ξεθαρρέψει από την δεξιά έως φασιστική στροφή της άρχουσας τάξης, αποφάσισαν να αναπτύξουν την “δράση” τους ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων τους Χιτών και ταγματασφαλιτών δοσιλόγων. Θεωρούν προφανώς ότι οι καιροί τους ευνοούν για να εξαλείψουν τον “κομμουνιστικό κίνδυνο” και την “λαίλαπα” των μεταναστών (και κάθε διαφορετικότητας), και να φανερωθούν ως οι υπέρτατοι “υπερασπιστές της πατρίδος”. Δεν θα τους περάσει!
Το μαζικό εργατικό κίνημα όχι μόνο πρέπει να απομονώσει τους νοσταλγούς των πιο μαύρων σελίδων της ιστορίας, αλλά και να τους συντρίψει κάτω από το σφυρί της ταξικής πάλης, στον αγώνα για την κατάργηση κάθε μορφής ρατσισμού και όλων των συνόρων στις ζωές μας, για την εξουσία του προλεταριάτου. Καμιά ανοχή στους εχθρούς της ελευθερίας! Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!
Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ) Κ.Ο. Θεσσαλονίκης