Πανελλαδικός κύκλος εκδηλώσεων της ΟΕΝ

Πανελλαδικός κύκλος εκδηλώσεων της ΟΕΝ

Θα ζήσουμε την επανάσταση – να οργανώσουμε τη νίκη της

 

Η Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας καλεί τους φίλους της και όλους τους μαχητές νέους του κινήματος να συμμετάσχουν στον πανελλαδικό κύκλο εκδηλώσεων της.

Η ΟΕΝ καλεί την άνεργη, ελαστικά εργαζόμενη, φοιτητική και μαθητική  νεολαία να πάρει και αυτή τη ζωή της στα χέρια της, να ανατρέψει την κυβέρνηση της ντόπιας και ξένης τρόικας και να βρεθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την εργατική εξουσία και τον κομμουνισμό.

Στο επίκεντρο της δράσης μας βρίσκεται η πάλη ενάντια στην κρατική καταστολή, το φασισμό, τη μαζική ανεργία και τη μαύρη εργασία, την εμπορευματοποίηση, τη διάλυση της δημόσια παιδείας, υγείας και πρόνοιας.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές συνοικίες της Αθήνας (Κέντρο, Δάφνη, Πετράλωνα, Ίλιον, Ελληνικό, Χαϊδάρι, Μαρούσι κ.ά.), Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Κομοτηνή, Ρέθυμνο και άλλες πόλεις.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και στο Βόλο με θέμα στο σχέδιο “Αθηνά” στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, ενώ πολλές άλλες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Καλούμε κάθε φίλο της ΟΕΝ να έλθει σε επικοινωνία μαζί μας στο konservokouti@yahoo.com

Η επόμενη εκδήλωση θα γίνει στην Πάτρα, 2 Μαρτίου, 7μμ στην Κατάληψη Παραρτήματος.

 

 Νέα Προοπτική τεύχος#544# Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013