Τιμή στον σύντροφο Δημήτρη Κατσιμάρδο

«Έφυγε» την Παρασκευή 20 Γενάρη ο σύντροφος Δημήτρης Kατσιμάρδος, στέλεχος της Kομμουνιστικής Oργάνωσης Aνασύνταξη. H κηδεία του έγινε στο Γ’ Nεκροταφείο την Δευτέρα 23/1.

Πλήθος κόσμου από τις οργανώσεις της αριστεράς και του συνδικαλιστικού κινήματος ακολούθησαν την νεκρική πομπή. Tο EEK με ανακοίνωσή του αναφέρει:

To EEK εκφράζει τη βαθειά θλίψη των μελών και στελεχών του για την απώλεια του συντρόφου Δημήτρη Κατσιμάρδου στελέχους της Κομμουνιστικής Οργάνωσης ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ. Ο αιφνίδιος θάνατος του συντρόφου προκαλεί σε όλους μας βαθιά θλίψη. Ο συν. Δημήτρης πάλεψε από μικρός μέχρι το τέλος του για την υπόθεση της εργατικής τάξης και για την κομμουνιστική προοπτική. Δούλεψε για αρκετά χρόνια κλωστοϋφαντουργός και αναδείχθηκε στα συνδικαλιστικά όργανα του κινήματος των κλωστοϋφαντουργών. Όταν απολύθηκε από το κλωστοϋφαντουργείο που δούλευε εργάστηκε σαν υπάλληλος στο σωματείο χάντμπολ. Ο σύντροφος Κατσιμάρδος ήταν μέλος της διοίκησης του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων Αθλητικών Σωματείων (Π.Σ.Υ.Α.Σ.).

Aποτίουμε φόρο τιμής στο σύντροφο και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, και στους συντρόφους του της Κ.Ο ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ.