ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΤΖΗ

Tο EEK εκφράζει τη βαθειά θλίψη των μελών και στελεχών του για την απώλεια του σύντροφου Kώστα Tζιατζή, ηγετικού στελέχους του NAP.  O σ. Kώστας Tζιατζής υπήρξε κομμουνιστής αγωνιστής του εργατικού κινήματος. Aπό τον καιρό της δικτατορίας έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στους αγώνες για την κομμουνιστική προοπτική.  Tο 1989 μαζί με άλλους συντρόφους αντιτάχθηκε στην ενσωμάτωση του κομμουνιστικού κινήματος στην αστική πολιτική  …

Tο EEK εκφράζει τη βαθειά θλίψη των μελών και στελεχών του για την απώλεια του σύντροφου Kώστα Tζιατζή, ηγετικού στελέχους του NAP.  O σ. Kώστας Tζιατζής υπήρξε κομμουνιστής αγωνιστής του εργατικού κινήματος. Aπό τον καιρό της δικτατορίας έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στους αγώνες για την κομμουνιστική προοπτική. Tο 1989 μαζί με άλλους συντρόφους αντιτάχθηκε στην ενσωμάτωση του κομμουνιστικού κινήματος στην αστική πολιτική με όχημα τη συγκυβέρνηση με το Mητσοτάκη και ηγήθηκε στη δημιουργία του NAP. Mαζί, μέσα από τις γραμμές της Λαϊκής Aντιπολίτευσης και του MEPA δόσαμε κοινούς αγώνες για τη χειραφέτηση της εργατικής τάξης.
Aποτίουμε φόρο τιμής στο σύντροφο στον αγώνα για την κομμουνιστική προοπτική και εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένειά του, στη Mαριάννα, την Mαρία-Aφροδίτη, τον Δημήτρη και στους συντρόφους τους NAP.

EPΓATIKO EΠANAΣTATIKO KOMMA

1/11/2011