Υποστηρίξτε την πανελλαδική προεκλογική καμπάνια του ΕΕΚ-Τροτσκιστές

Υποστηρίξτε την πανελλαδική προεκλογική καμπάνια του ΕΕΚ-Τροτσκιστές

 

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την προεκλογική συγκέντρωση  του ΕΕΚ στην κεντρική πλατεία του Ιλίου (Νέα Λιόσια), την Τρίτη 24 Απρίλη, με ομιλητή το γ.  γραμματέα του ΕΕΚ σ. Σάββα Μιχαήλ (βλέπε φωτό).

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα κατεβάζει ψηφοδέλτια με υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας (56 συνολικά).

Με ανοιχτές δημόσιες εκδηλώσεις σε πολλές συνοικίες της Αθήνας και στις μεγάλες πόλεις της χώρας (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Λάρισα, Καρδίτσα Λειβαδιά, Πτολεμαϊδα κλπ.), με παρεμβάσεις σε μαζικούς κοινωνικούς χώρους και συζητήσεις με φίλους και φίλες, το ΕΕΚ οργανώνει την προεκλογική του καμπάνια.

Οι τοπικές κομματικές οργανώσεις έχουν διαδώσει την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του ΕΕΚ (“Μπροστά στην εκλογική μάχη-για μια επαναστατική σοσιαλιστική διέξοδο από την κρίση”) σε δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους, ανέργους και συνταξιούχους εργάτες.

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν ήδη οι ανοιχτές εκδηλώσεις του ΕΕΚ στο Χολαργό, στο Ίλιον, το Μαρούσι, στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη, και τα Πετράλωνα.

Οι εκδηλώσεις της επόμενης εβδομάδας είναι οι ακόλουθες:

  • Κυριακή 29/4, 6.30 μμ Βόλος, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Παπαστράτου στην παραλία, ομιλητής Σάββας Μιχαήλ
  • Δευτέρα 30/4, 7μμ, Δάφνη πλατεία Καλογήρων
  • Τετάρτη 2/5 Πάτρα ,7μμ, πλατεία Όλγας.

Για συνεχή ενημέρωση για τις εκδηλώσεις και γενικότερα τις δραστηριότητες μας, ενημερωθείτε συνεχώς από το site του κόμματος www.eek.gr

Ενημερώνουμε, επίσης, τους φίλους και τις φίλες του ΕΕΚ ότι:

  • Το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του ΕΕΚ στην Αθήνα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ακαδημίας και Ρήγα Φεραίου, πίσω από την Εθνική Βιβλιοθήκη, και λειτουργεί πρωΐ και απόγευμα κάθε μέρα.
  • Προεκλογικά περίπτερα λειτουργούν επίσης στην Δάφνη (πλατεία Καλογήρων στο Μετρό και στα Πετράλωνα (στο σταθμό του ΗΣΑΠ) .
  • Τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, στην οδό Καποδιστρίου 38 στην Ομόνοια είναι ανοιχτά σε καθημερινή βάση.
  • Τα τοπικά γραφεία του κόμματος στα δυτικά προάστια της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Ίλιον (Νέστορος 122) είναι επίσης ανοιχτά καθημερινά.
  • Tα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα, πλατεία Γεωργίου 14, μόλις άνοιξαν. Tο προεκλογικό περίπτερο είναι και αυτό στην πλατεία Γεωργίου.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας στο eek@eek.gr. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript. Για τηλεφωνική επαφή 211 7252376.

Ψηφοδέλτια του ΕΕΚ για τις περισσότερες περιοχές είναι ήδη διαθέσιμα και οσονούπω και για όλη την Eλλάδα.

==525==