ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥΤΙΔΗ

Untitled Document

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΟΥΤΙΔΗ

Αυτοί που κρατιούνται στην εξουσία και επιβάλλουν πολιτικές εξαθλίωσης ολόκληρου λαού με την δύναμη των μηχανισμών βίας και καταστολής που διαθέτουν.
Που δολοφονούν διαμαρτυρόμενους ανθρώπους και αιματοκυλούν κάθε λαϊκή κινητοποίηση, ανοίγοντας κεφάλια αδιακρίτως, ηλικιωμένων, γυναικών, μαθητών.
Αυτοί έχουν το θράσος, γιατί έχουν την εξουσία, να σέρνουν στα δικαστήρια και στις φυλακές λαϊκούς αγωνιστές.

 -Ο αγωνιστής εργάτης Κυριάκος Μουτίδης δικάζεται την Τετάρτη, 21 Μαρτίου, στο β’ Τριμελές Εφετείο Αθηνών – κακουργημάτων (Λουκάρεως και Λ. Αλεξάνδρας). Είναι οδηγός δικύκλου, μέλος του ΣΒΕΟΒ (Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλων) και του ΕΕΚ. Συνελήφθη στις 6 Δεκεμβρίου του 2009, στην πρώτη επέτειο δολοφονίας του παιδιού, στην μεγάλη πορεία στην Αθήνα. Εκατοντάδες διαδηλωτές χτυπήθηκαν βάρβαρα και συνελήφθησαν. Ομάδες Δέλτα με μηχανές έπεσαν κυριολεκτικά πάνω στην διαδήλωση, τραυματίζοντας βαρύτατα την Αγγελική Κουτσούμπου (μέλος ΕΕΚ). Ο Κυριάκος υπερασπιζόμενος τους χτυπημένους συντρόφους του κτυπήθηκε και συνελήφθη.
Οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονικής επίθεσης παρουσιάζονται θύματα και κατήγοροι.

Όχι στον φόβο που επιβάλλουν για να μας υποτάξουν! Να καταδικάσουμε οριστικά με τους αγώνες μας τους δολοφόνους εξαθλιωτές της ζωής μας και του μέλλοντος των παιδιών μας!
Το κτύπημα ενός αγωνιστή είναι κτύπημα σε όλους μας!
Η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

-Να αθωωθούν όλοι οι διωκόμενοι αγωνιστές! -Να αθωωθεί ο Κυριάκος Μουτίδης !
-Όλοι στο β’ Τριμελές Εφετείο την Τετάρτη, στις 21 Μαρτίου 2012.

Πρωτοβουλία για δίκτυα Έμπρακτης Αλληλεγγύης – Αντίστασης σε κάθε γειτονιά.
Συνέλευση συντονισμού κάθε Δευτέρα στις 20:00 στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας.