Αλληλεγγύη στους 15 Συλληφθέντες Της Αντιφασιστικής Μοτοπορείας

Αλληλεγγύη στους 15 Συλληφθέντες Της Αντιφασιστικής Μοτοπορείας

Και των 4 αλληλέγγυων της συγκεντρωσης στην ευελπιδων

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου το κράτος επιτίθεται στην 3η Αντιφασιστική μοτοπορεία δείχνοντας  ξεκάθαρα το πρόσωπο του. Οι μπάτσοι και οι δικαστές στην προσπάθειά τους να περάσουν επιτυχώς τις εξετάσεις τους προς του ναζίδες της Χ.Α., αλλά και να δώσουν ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους αγωνίζονται για το τί τους περιμένει, προέβησαν στην καταπάτηση όλων των νόμων και δικονομικών διαδικασιών. Οι 15 συλληφθέντες κρατήθηκαν 5 μέρες στα κολαστήρια της ΓΑΔΑ  υπό την συνεχή απειλή της προφυλάκισης εκ μέρους των εισαγγελέων ενώ υπέστηκαν φριχτά βασανιστήρια. Η συγκέντρωση από αλληλέγγυους στα δικαστήρια χτυπήθηκε με αποτέλεσμα άλλες 4 συλλήψεις.

Απέναντι στο κράτος και τα σκυλιά του απαντάμε πως για κάθε αγωνιστή που χτυπάνε θα μας βρίσκουν μπροστά τους.

Τα τάγματα εφόδου της «χρυσής αυγής» σήμερα στο όνομα μιας νέας τάξης πραγμάτων, ξιφουλκούν κατά αγέλες σε μεμονωμένους μετανάστες, εξασκούνται σαν σφαγείς, ετοιμάζονται για το νέο μεγάλο σφαγείο ενάντια στους πεινασμένους, τους καταφρονεμένους, όσους περισσεύουν και δεν έχουν καμία θέση στην σημερινή νέα τάξη που η οικονομική και πολιτική κρίση του καπιταλισμού επιβάλει για την αμφίβολη σωτήρια του.

Η βαρβαρότητα που προετοιμάζετε είναι ο μόνος τρόπος που είχαν και έχουν οι αστοί την εποχή της κρίσης για να προστατέψουν τα συμφέροντα και την εξουσία τους από την εξέγερση των αποκλεισμένων. Γι αυτό και τα κανάλια της διαπλοκής, παρά την κρίση, σπονσοράρουν απλόχερα με πακτωλό τηλεοπτικού χρόνου το τέρας που χρόνια εκκόλαπταν τα υπόγεια της κρατικής ασφάλειας.

Με την βρομιά από τα υπόγεια της κρατικής ασφάλειας, την αγκαλιά των ΜΜΕ και τις ανάγκες ενός συστήματος που καταρρέει θρέφουν το φίδι για να συνεχίσουν να κυβερνούν προστατεύοντας τα συμφέροντα τους. Εθνικισμός, ρατσισμός, αντισημιτισμός, χριστιανισμός και ειδωλολατρία, χρησιμοποιούντα κατά περίσταση για να εξυπηρετήσουν την άνδρωση αυτής της βαρβαρότητας. Η εξάσκηση του τέρατος γίνετε ενάντια σε μετανάστες, οροθετικούς, ομοφυλόφιλους, Εβραίους και εργάτες μα ο στόχος είναι οι κοινωνικές οργανώσεις που διεκδικώντας την ζωή αναγκάζονται να συγκρουστούν με την εξουσία των αστών.

Η μόνη δύναμη που μπορεί να τους φράξει το δρόμο σε αυτούς και τα αφεντικά τους είναι η οργανωμένη δύναμη της εργατικής τάξης και της νεολαίας. Μόνο η ενιαία δράση των εργαζομένων μπορεί να τους σταματήσει. Καμιά «αστική νομιμότητα» δεν μπορεί να σταματήσει τους φασίστες. Αυτοί προκύπτουν σαν τα σκουλήκια από το διεφθαρμένο και σάπιο κοινοβουλευτικό σύστημα. Μόνο η εργατική τάξη και ο φτωχός λαός , παλεύοντας με μια επαναστατική πολιτική, μπορεί να συντρίψει τα σκουλήκια μαζί με το σύστημα που τα εκτρέφει. Οι αντιφασιστικές Συνελεύσεις εργαζομένων και ανέργων σε κάθε γειτονιά πρέπει να δημιουργήσουν δομές, π.χ αντιφασιστικές πολιτοφυλακές, που θα συντρίψουν τον φασισμό και τα ¨τάγματα εφόδου¨ του. Αυτός ο αγώνας πρέπει να συνδεθεί  με την  ταξική πάλη οργανώνοντας  απεργίες διαδηλώσεις και καταλήψεις σαν την μόνη απάντηση που πρέπει να τους δώσουμε ανοίγοντας το δρόμο για εργατική εξουσία ενάντια στην δικτατορία του κεφαλαίου. Το δρόμο για την αταξική κοινωνία.

Αντιφασιστικές συνελεύσεις σε κάθε γειτονιά

Αυτοοργάνωση παντού

Γενική Απεργία Διαρκείας

ΕΕΚ