Χιλιάδες αστυνομικοί, ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, Δράση και άλλων σωμάτων τρομοκρατίας του λαού έχουν πλημμυρίσει την Αθήνα. Είναι εκεί για επιβάλλουν το “νόμο και την τάξη”, όπως τον υπαγόρευσε η διαταγή του αστυνομικού διευθυντή πάνω από το Σύνταγμα και τις δημοκρατικές ελευθερίες για να αποτρέψουν τις εκδηλώσεις μνήμης, τιμής και αγώνα για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, τις συγκεντρώσεις για τα 12 χρόνια από την εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008.

Η κυβέρνηση της μαύρης Δεξιάς του Κούλη και των φασιστοειδών Αδώνιδων προκαλεί τον καθένα και την καθεμιά όταν στην επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου μαθητή από τη σφαίρα του μπάτσου Κορκονέα γεμίζει την Αθήνα αστυνομία για να τρομοκρατήσει.

Προσπαθεί να τρομοκρατήσει προσάγοντας όλο το μπλοκ του ΣΕΚ μπροστά στο Χημείο επί της οδού Ναυαρίνου -σαράντα και πλέον άτομα. Οι δικηγόροι Παπαδάκης και Καμπαγιάννης επίσης με κλούβες μετήχθησαν στη ΓΑΔΑ. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις οι δύο αγωνιστές δικηγόροι για τον αγώνα που έδωσαν για να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή για τα εγκλήματα που διέπραξε. Έτσι τους ξεπληρώνουν οι Χρυσοχουντήτηδες.

Δώδεκα μέλη επίσης από το μπλοκ του ΚΚΕ (μ-λ) προσήχθησαν επίσης μαζικά έξω από το πολιτικό βιβλιοπωλείο “Εκτός των τειχών” στην οδό Γραβιάς.

Αυθαίρετα προσήχθησαν και τέσσερις συνδικαλιστές του ΝΑΡ. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας κάνουν προσαγωγές και τρομοκρατούν στην πλατεία Εξαρχείων.

Η αστυνομική τρομοκρατία δεν θα περάσει!