Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση για τον Άντι Γουόρχολ τα τελευταία είκοσι χρόνια. Εικόνες της Μέριλιν Μονρόε και άλλων ποπ ειδώλων, διαφημίσεις τις Κόκα Κόλα, της σούπας Κάμπελ αλλά και έργα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό της Μεγάλης Βρετανίας. Μερικά από τα σπάνια έργα είναι η σειρά Κυρίες και Κύριοι, Πορτραίτα Μαύρων, Ντραγκ Κουίν, τρανς γυναίκες… Επίσης οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία ενός ψυχεδελικού περιβάλλοντος.

Ο Γουόρχολ γεννήθηκε το 1928 και πέθανε το 1987. Ήταν πολυσχιδής καλλιτέχνης. Ήταν συγγραφέας, κινηματογραφιστής, ζωγράφος, γλύπτης. Υπήρξε συλλέκτης και θεωρείται ο ιδρυτής του κινήματος της ποπ αρτ.

Οι γονείς του ήταν μετανάστες που πήγαν στην Αμερική για να βρουν την τύχη τους. Ο Γουόρχολ γεννήθηκε στο Πίτσμπεργκ. Σπούδασε στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Κάρνετζι. Και στη συνέχεια πήγε στη Νέα Υόρκη όπου αρχικά δούλεψε σαν σχεδιαστής παπουτσιών όπου τον γνώρισε ο γνωστός Έλληνας συλλέκτης Αλέξανδρος Ιόλας ο οποίος τον προέτρεψε να δουλέψει στις γραφικές τέχνες. Με την ζωγραφική ασχολήθηκε την δεκαετία του ’60 παράγοντας διαφημίσεις καταναλωτικών προϊόντων εισάγοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την ποπ αρτ. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον κινηματογράφο εικονογραφώντας αντισυμβατικά θέματα.

Από το 1962-68 το εργαστήρι του ήταν ένα παλιό εργοστάσιο το οποίο μετατράπηκε σε χώρο συγκέντρωσης πολλών επωνύμων και έγινε το γνωστό στέκι “εργοστάσιο”. Στο εργοστάσιο έγινε απόπειρα δολοφονίας του. Γνωστοί ζωγράφοι με τους οποίους συνεργάστηκε ήταν ο Φραντσίσκο Κλεμέντε και ο Μπασκιά. Στα τελευταία χρόνια πριν πεθάνει ασχολήθηκε με θρησκευτικά θέματα και δημιούργησε το διάσημο έργο του “Μυστικός Δείπνος”. Είχε στην κατοχή του μεγάλες συλλογές οι οποίες δημοπρατήθηκαν μετά το θάνατό του. Στο Πίτσμπεργκ ιδρύθηκε μουσείο που φέρει το όνομα του όπου φιλοξενούνται πολλά από τα έργα του.