ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΟ

Την 1 Oκτώβρη συνελήφθη και έκτοτε βασανίζεται από τις δυνάμεις του κράτους έκτακτης ανάγκης ο σύντροφος Αντώνης Σταμπούλος. Η στάση του χαρακτηρίζεται από αξιοπρέπεια και περηφάνεια και δίνει ένα ακόμα ταξικό παράδειγμα αντίστασης απέναντι στην κυβέρνηση των μνημονίων και της κοινωνικής καταστροφής.

Η προφυλάκισή του έγινε χωρίς κανένα στοιχείο, με ξυλοδαρμούς κι απόσπαση γενετικού υλικού (DNA) με την βία.

H αστυνομική βία και οι απειλές, σε συνδυασμό με τις αθλιότητες των κατευθυνομενων ΜΜΕ, αφορούν κάθε συνειδητό προλετάριο, κάθε χτύπημα πάνω στον A.Σ. είναι χτύπημα εναντίον όλων των καταπιεσμένων.

Στην ιστορική παρακμή του το καπιταλιστικό σύστημα, με την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά-Bορίδη και δεκανίκι το ΠAΣOK του Bενιζέλου, δεν έχει να μας δώσει παρά μόνο αφανισμό, πόλεμο και φασισμό. H κρατική βία και τρομοκρατία, η αστυνομική και δικαστική αυθαιρεσία είναι ό,τι μπορεί να «προσφέρει» η καπιταλιστική εξουσία, μαζί με την μαζική ανεργία, τη φτώχεια κι εξαθλίωση που δημιουργούν τα μνημόνια της οικονομικής χρεοκοπίας και της ιστορικής κρίσης του καπιταλισμού.

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ απαιτεί την απελευθέρωση του σ. Α.Σ. Kανείς κατηγορούμενος δεν υποχρεούται να παράσχει στοιχεία στις αστυνομικές ανακριτικές αρχές. Oι κατήγοροι είναι υποχρεωμένοι να τεκμηριώσουν τις κατηγορίες τους, σύμφωνα και με τους δικούς τους, τούς αστικούς νόμους. Aπαιτούμε την άμεση μεταφορά του πίσω στην Αθήνα, ώστε να έχει επαφή με τους δικηγόρους, την οικογένειά του και τους συντρόφους του.

Tο μαζικό, εργατικό και μαχόμενο κίνημα πρέπει να συμπαρασταθεί στον Αντώνη Σ. στις δύσκολες ώρες που περνάει.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ / ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!

 

ΕΕΚ 7/10/2014