ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (ΕΑΚ) ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους και τις συναδέλφισες που στήριξαν στις εκλογές το συνδυασμό μας.

Παρά τις πιέσεις, τις νουθεσίες και τους συμψηφισμούς υποχρεώσεων, ένα σημαντικό τμήμα των συναδέλφων και συναδελφισών παραμένει ανυπότακτο, μας στήριξε και συνεχίζει να απαιτεί μια εναλλακτική διέξοδο από τις υπάρχουσες συνδικαλιστικές πρακτικές που μας έχουν φέρει σε πλήρες αδιέξοδο.

 

Η ΕΑΚ έλαβε 32 ψήφους σε σύνολο 105 εγκύρων ψηφοδελτίων και κατέλαβε 2 έδρες στο ΔΣ του συλλόγου μας, μία έδρα στην ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, δύο έδρες στο Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ και μία έδρα στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

 

 
   

 

Οι παρόντες εκλογικοί συσχετισμοί διαμορφώνονται  κυρίως κάτω από το βάρος της προδοσίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και τα επτά συνεχή χρόνια μνημονιακών επιταγών που πρέπει να εξοφληθούν από τους εργαζόμενους με περαιτέρω υποβάθμιση των όρων εργασίας και ζωής. Το κοινωνικό αδιέξοδο ωθεί στην εξατομίκευση χωρίς να επιλύει τα οξύτατα προβλήματα. O δρόμος της εξατομίκευσης αλυσοδένει το εργατικό κίνημα στα μνημόνια.

 

Οι προσωρινοί συμβιβασμοί και οι προσωπικές συμμαχίες αναγκαστικά θα καταρρεύσουν κάτω από των βάρος των νέων αγώνων που θα ξεσπάσουν. Η ΕΑΚ, όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα, θα βρεθεί στη πρώτη γραμμή του αγώνα.

 

18 Ιούλη 2017

 

ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΑΚ)

εργαζομένων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας