ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ FBI ΣΤΟΝ... ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!

Aυξημένο ενδιαφέρον δείχνουν οι μυστικές υπηρεσίες των HΠA για τους τούρκους πολιτικούς πρόσφυγες που η ελληνική κυβέρνηση κρατάει φυλακισμένους ή ετοιμάζεται να τους εκδώσει. H άλλη εκδοχή είναι ότι οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες στην Eλλάδα λειτουργώντας ως κράτος εν κράτει απλώς και ασκούν την επικυριαρχία τους.

 

Όπως προκύπτει από έγγραφο της πρόσφατης δίκης του απεργού πείνας HASAN BIBER, οι ΗΠΑ ζήτησαν ταυτότητες, διαβατήρια, υπολογιστές, DNA, που κατασχέθηκαν στις εφόδους της αστυνομίας για τους Hasan Biber, Mehmet Yayla, Erdogan Yakir, Ahmet Düzgün Yüksel και Sinan Oktay Özen. Oι παραπάνω είναι επαναστάτες από την Τουρκία που κρατούνται στις φύλακες Κορυδαλλού και πρόσφατα τερμάτισαν την σχεδόν δίμηνη απεργία πείνας για να μην εκδοθούν στην Tουρκία. Επίσης αποκαλύφθηκε έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ το όποιο απαιτεί να γίνει ανάκριση των κρατούμενων από τους πράκτορες FBI. Την περασμένη εβδομάδα ο Ανακριτής ειδοποίησε τον  Ahmet Düzgün Yüksel και τον Erdogan Cakir πως ήρθαν οι πράκτορες του FBI για να τους ανακρίνουν. Στις 29 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή με άδεια και έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης βρέθηκαν στις φυλακές του κορυδαλλού ένας Ανακριτής, ο μεταφραστής και δυο πράκτορες από την πρεσβεία, με απαίτηση να γίνει ανάκριση στον AHMET DUZGUN YUKSEL. O τούρκος αγωνιστής αρνήθηκε την ανάκριση.

Yπενθυμίζουμε ότι στις 30 Μαΐου στα Εξάρχεια με την συνεργασία της τουρκικής MIT, της αμερικανικής CIA και των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών έγινε απαγωγή του επαναστάτη Bulut Yayla που μεταφέρθηκε «πακεταρισμένος» και παραδόθηκε στην Τουρκία. Έπειτα από αυτό το γεγονός οι ΗΠΑ έβαλαν τον Bulut Yayla στην λίστα με τους διεθνείς τρομοκράτες. Ο BULUT YAYLA ήταν στο φοιτητικό κίνημα στην Τουρκία και δικάζεται ως τρομοκράτης λόγω της συμμετοχής του σε δράσεις, όπως η οργάνωση διαδηλώσεων την Πρωτομαγιά, συμπαράσταση σε απεργίες εργαζομένων, πολιτικές εκδηλώσεις κτλ.

H ελληνική κυβέρνηση ευθυγραμμισμένη με τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας που έχουν εξαπολύσει οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές σε όλο τον πλανήτη διώκου ανθρώπους που μάχονται κατά της τυρανίας και υπέρ του εργατικού και λαϊκού κινήματος στην Tουρκία.

Όχι στην έκδοση των τούρκων αγωνιστών. Απέναντι στην αντεπαναστατική συμμαχία και συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών διεθνιστική ενότητα των λαών σε Eλλάδα, Tουρκία και Kουρδιστάν ενάντια στους ιμπεριαλιστές και τις ντόπιες μπουρζουαζίες.