ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚH ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ - ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!

 

 

Tην Πέμπτη 15 Iουνίου, ενώ στο Γιούρογκρουπ «έκοβαν μέτρα» στον ελληνικό λαό, στη Θεσσαλονίκη, η «τριπλή συμμαχία» Τσίπρα – Νετανιάχου – Αναστασιάδη υπέγραφαν συμφωνία «γεωστρατηγικής σημασίας» για την επίσπευση της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου East Med στην ανατολική  Μεσόγειο.

Σε μια Θεσσαλονίκη σε κατάσταση πολιορκίας, με Έλληνες αστυνομικούς και ένοπλους πράκτορες της Μοσάντ για να αντιμετωπίσουν δυο διαδηλώσεις, της ΕΕΔΥΕ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οι πρωθυπουργοί των τριών χωρών υπέγραψαν μια συμφωνία που όχι μόνο αγνοεί τα θεμελιώδη δικαιώματα του υπό ισραηλινή κατοχή παλαιστινιακού λαού, αλλά διαμορφώνει μια επιθετική αιχμή κατά των λαών της Μέσης Ανατολής. Η αντιδραστική «τριμερής συμμαχία» είναι μέρος της ευρύτερης επιθετικής συμμαχίας υπό την αιγίδα των ΗΠΑ που υπό τον Τραμπ επιχειρεί αναδιαμόρφωση της ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας στη στρατηγική και πετρελαιοφόρα περιοχή.

Στην πραγματικότητα η απειλή πολεμικής ανάφλεξης δεν περιορίζεται στη Μέση Ανατολή και προς την περιοχή του Ιράν, κύριου στόχου της νέας αμερικανικής διοίκησης υπό τον Τραμπ. Το χάος της Μέσης Ανατολής απειλεί να επεκταθεί στην ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο και την Ελλάδα.

Διάβαζε σχετική ανακοίνωση του ΕΕΚ http://www.eek.gr/index.php/announcements/5020-anepithymitos-o-akrodeksios-sionistis-netaniaxou-stin-ellada