Κάλεσμα Σύσκεψης την Πέμπτη 15/10 για την Συνδιοργάνωση Αντιπολεμικής-Αντιμιλιταριστικής Πορείας στις 24/10

Μετά από μια πολύ σημαντική εβδομάδα για το κίνημα και τις δυνάμεις του πρέπει με θάρρος να αναμετρηθούμε με τις προκλήσεις που ανοίγονται από εδώ και πέρα. Το τελευταίο διάστημα, παρατηρούμε ότι μπαίνει έντονα στο επίκεντρο το ζήτημα της πολεμικής προετοιμασίας, των στρατιωτικών εξοπλισμών και η ενίσχυση του στρατού με έμψυχο δυναμικό. Τα σχέδια της κυβέρνησης για υποχρεωτική στράτευση στα 18, υπέρογκα ποσά σε εξοπλισμούς τη στιγμή που το σύστημα υγείας έχει φτάσει στα όριά του, οι 15.000 προσλήψεις ΕΠ.ΟΠ τη στιγμή που τα σχολεία μετρούν άπειρα κενά, στήνουν στο απόσπασμα τις λαϊκές ανάγκες, ενώ προσπαθούν να ικανοποιήσουν χρόνιους πόθους της αστικής τάξης. 

Με αυτά κατά νου, σας καλούμε σαν δίκτυο Σπάρτακος σε σύσκεψη την Πέμπτη 15/10 στο θεατράκι στην πλατεία Πρωτομαγιάς, για να συζητήσουμε όλα τα παραπάνω, να οργανώσουμε το συλλαλητήριο στις 24/10 και να συνδιαμορφώσουμε τα επόμενα βήματα της αναγκαίας αντιπολεμικής παρέμβασης.

Εδω θα βρείτε το κάλεσμα του δικτύου Σπάρτακος:

Αντιπολεμική-Αντιμιλιταριστική Πορεία στις 24/10/2020 ενάντια σε Αύξηση της Θητείας-Στράτευση στα 18 και Πολεμικούς Εξοπλισμούς

Ενημέρωση για την σύσκεψη με σκοπό τη Διοργάνωση Αντιπολεμικής Πορείας που κάλεσε το Δίκτυο Σπάρτακος στις 01/10

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020