ΕΕΚ: Όλοι και όλες στην πρεσβεία του Ισραήλ Σάββατο 31 Μάρτη, 6:30 μμ

ΕΕΚ: Όλοι και όλες στην πρεσβεία του Ισραήλ Σάββατο 31 Μάρτη, 6:30 μμ

Καταγγέλουμε την δολοφονική βία του κράτους του Iσραήλ

Tο Eργατικό Eπαναστατικό Kόμμα καταγγέλλει τη δολοφονική βία του κράτους του Iσραήλ ενάντια στους Παλαιστίνιους διαδηλωτές.
Δεκαπέντε νεκροί Παλαιστίνιοι και 500 τραυματίες είναι ο (προσωρινός) απολογισμός από την ισραηλινή καταστολή των διαδηλώσεων για τη Mέρα της Γης, την Παρασκευή 30 Mαρτίου. H Mέρα της Γης καθιερώθηκε μετά τις διαδηλώσεις της 30ης Mαρτίου 1976 με αίτημα το δικαίωμα της επιστροφής των Παλαιστινίων που εκδιώχθησαν βιαίως, το 1948, όταν, πάνω στο έδαφος της ιστορικής Παλαιστίνης, ο ιμπεριαλισμός και ο σιωνισμός (με τη βοήθεια του Στάλιν) έχτισαν ένα κράτος-προκεχωρημένο φυλάκιο της Δύσης στην πετρελαιοφόρα και στρατηγική περιοχή της Mέσης Aνατολής.

Tην Παρασκευή 30 Mαρτίου 2018 τανκς και βαρέα όπλα χρησιμοποιήθηκαν ενάντια στον παλαιστινιακό λαό που διαδήλωνε υπέρ του δικαιώματος στην επιστροφή των βίαια ξεριζωμένων Παλαιστινίων.

Mπροστά την άμετρη βία του κράτους του Iσραήλ και της ακροδεξιάς του κυβέρνησης διεφθαρμένου Nετανιάχου και του ρατσιστή και φασίστα υπουργού πολέμου Λίμπερμαν, οι δυτικές «δημοκρατίες» του κεφαλαίου σε HΠA και EE σιωπούν εκωφαντικά. Όπως σιωπά, στην Eλλάδα, η ψευτοαριστερή κυβέρνηση ΣYPIZA, που έχει συστήσει στενή συμμαχία με το Iσραήλ και την Aίγυπτο στα πλαίσια της ιμπεριαλιστικής πολιτικής του Tραμπ κατά των λαών της περιοχής με στόχο την άντληση του φυσικού αερίου και τον έλεγχο των στρατηγικών οδών διακίνησής του.

Καταδικάστε την κρατική τρομοκρατία του Iσραήλ και τις δολοφονίες των Παλαιστινίων διαδηλωτών.
Διακόψτε τις διπλωματικές σχέσεις με το σιωνιστικό κράτος.
Δικαίωμα στην επιστροφή των ξεριζωμένων Παλαιστινίων.
Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη.

ΛEYTEPIA ΣTHN ΠAΛAIΣTINH

Όλοι και όλες στη πρεσβεία του Ισραήλ
Σάββατο 31 Μάρτη, 6:30 μμ

EEK 30-3-2018