Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την συμμετοχή δεκάδων φίλων και συντρόφων πραγματοποιήθηκε στο Ιλιον την Κυριακή 8/2 το πρωί, η συζήτηση για τις διεθνείς εξελίξεις μετά την απαγωγή Μαδούρο και της συντρόφου του Σίλια Φλόρες από τον στρατό του Τράμπ στην Βενεζουέλα.

Στη εκδήλωση πήρε μέρος ο δημοσιογράφος Κώστας Ράπτης ο οποίος παρουσίασε το διεθνές πλαίσιο της κρίσης που έχει αναπτυχθεί από την απαγωγή Μαδούρο μέχρι και σήμερα, στην ιμπεριαλιστική απειλή πολέμου στο Ιράν, μέσα από τα γεγονότα στην Γροιλανδία, τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία και την γενοκτονία στην Γάζα.
Ο σύντροφος Χασάν ΑλΚούτσι αναφέρθηκε διεξοδικά στην κρίση στη Μέση Ανατολή και την Γάζα, ενώ ο σ. Θόδωρος Κουτσουμπός (Νέα Προοπτική) αναφέρθηκε στην καταβύθιση του κόσμου στο χάος της κρίσης και ενός Γ’ Παγκόσμιου πολέμου και τόνισε την ανάγκη αντίστασης με διεθνιστική επαναστατική δράση και την οικοδόμηση επαναστατικής εργατικής Διεθνούς για την επαναστατική σοσιαλιστική διέξοδο από την κρίση και τον πόλεμο.
Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση να συνεχισθεί η συζήτηση αυτή στον νέο χώρο στον οποίο θα μετακινηθεί μέσα στον Φεβρουάριο το Κοινωνικό Ιατρείο Ιλίου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου Ιλίου και με την υποστήριξη του από την Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά.

