Εκλογές στο σύλλογο υπαλλήλων ΙΚΑ Μαγνησίας

 

Τη Δευτέρα 17 Ιούλη πραγματοποιούνται οι εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων Διοικητικών Υπαλλήλων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας. Τρία χρόνια πριν, η πρωτοεμφανιζόμενη Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (ΕΑΚ) είχε πετύχει να καταλάβει τις τρεις από τις επτά έδρες στο Δοικητικό Συμβούλιο και να εκλέξει από έναν αντιπρόσωπο στην Ομοσπονδία (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ) και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Όπως και πριν τρία χρόνια, στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου μας, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας παραβρέθηκαν για να ρίξουν το βάρος τους υπέρ της πλειοψηφούσας παράταξης του ΔΣ, της Δημοκρατικής Συνεργασίας (ΔΗΜ.ΣΥΝ.) που δεν απέχει καθόλου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη (δηλ. το ΠΑΣΟΚ). Όπως φάνηκε τόσο από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση, όσο και από την κατάθεση των ψηφοδελτίων, η συγκεκριμένη παράταξη υποχρεώθηκε να ανασύρει ιστορικό της στέλεχος για να κερδίσει την επικείμενη μάχη των εκλογών, αν και επί τρία χρόνια ισχυριζόταν ότι δεν έλκεται πλέον από πολιτικές που έφεραν το σωματείο μας στην άβυσσο. 

Γιάννης Χατζηγιάννης

εργαζόμενος ΕΦΚΑ Μισθωτών Μαγνησίας

Oλόκληρο  το κείμενο στο http://www.eek.gr/index.php/concerninglabor/5083-ekloges-sto-syllogo-ergazomenon-dioikitikon-ypallilon-ika-n-magnisias