ΕΡΓΑΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

«ΨΕΚΑΖΟΥΝ» ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟ ΦΙΔΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ.

 

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ και του Παπαδόπουλου δολοφονούν τα παιδία μας.

Ο φονιάς εκτέλεσε την εντολή που πείρε. Έσφαξε τον νεαρό εργάτη και σύντροφο μας βρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία από το οργανωτικό κέντρο της συμμορίας. Έφτασε αφού πρώτα διέσχισε με αυτοκίνητο ανάποδα την οδό για να εγκλωβίσει το θύμα και να δήξει στους υποψήφιους φονιάδες των ταγμάτων της Χρυσής Αυγής, τι τους ζητείτε και πως πρέπει να το πραγματοποιήσουν.

Το αίμα του αντιφασίστα εργάτη αγωνιστή προσφέρθηκε σαν θυσία στο βωμό της «σωτηρίας» του συστήματος των καπιταλιστών, από τους πιστότερους του υπηρέτες.

Τρία χρόνια τώρα όσο εντείνετε η καπιταλιστική κρίση αποκαλύπτεται η απόλυτη αδυναμία των κυβερνώντων να κυβερνήσουν με τον παλιό τρόπο. Στην προσπάθεια να κυβερνήσουν επιβάλλοντας τα μνημονιακά μέτρα στις μάζες των εργαζόμενων χρησιμοποίησαν ότι είχαν στην διάθεση τους. Ψεύτες πολιτικούς, πουλημένους γραφειοκράτες συνδικαλιστές, προσωπικότητες «κύρους», την βία και τα χημικά της αστυνομίας, τις επιστρατεύσεις των διαμαρτυρόμενων εργατών και την κήρυξη περιοχών ολόκληρων σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης. Ότι και αν έχουν μέχρι σήμερα χρησιμοποιήσει δεν μπορεί να συγκρατήσει έναν λαό που παλεύει για να ζήσει. Τώρα στην φρίκη του θανάτου εναποθέτουν τις ελπίδες τους.

Αυτή την φρίκη την ανάλαβαν με εργοληπτική ανάθεση από τον Λοβέρδο και τον Δένδια οι ναζί της Χρυσής Αυγής. Οι μετανάστες, οροθετικοί και ομοφυλόφιλοι αποτέλεσαν το πεδίο εξάσκησης με την κάλυψη των Δίας και των μέσων ενημερώσεις.

Μια βρομερή συμμορία, άτιμων απατεώνων και φονιάδων, που ανακατεύει «αίμα και τιμή» με μπόλικη αρχαιοελληνική μυθοπλασία, ταΐζει με αυτόν το δηλητηριασμένο χυλό τις προσδοκίες των κατατρεγμένων και φιλοδοξεί να δώσει μια νέα αιμοβόρα και φρικαλέα ελληνική εκδοχή του ναζιστικού ονείρου. Άνθρωποι του υποκόσμου, μπράβοι των αφεντικών, προστάτες της νύχτας, έμμισθη του κράτους και του παρακράτους αποτελούν το οργανωμένο τμήμα ενός μορφώματος που θέλει να αναμορφώσει την Ελλάδα με βάση το Χιτλερικό ιδεώδες.

Προοπτική τους ο κανιβαλισμός αυτών που «περισσεύουν», ώστε να βρεθεί διέξοδος στην κρίση του συστήματος, χωρίς να θιχτούν τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών. Η Αμυγδαλέζα θα είναι παράδεισος, μπρος στα κολαστήριο που θα ετοιμάσουν στους Έλληνες εργάτες. Αν τους αφήσουμε θα μετατρέψουν σε κόλαση την ζωή μας.

Σημερινός τους στόχος είναι να προσφέρουν χέρι βοήθειας στο σύστημα, τρομοκρατώντας με τη σφαγή του Παύλου τους απεργούς εργάτες, τις λαϊκές επιτροπές στις γειτονίες, τις αντιφασιστικές κινήσεις, εργατικές οργανώσεις και μεμονωμένους αγωνιστές που προσπαθούν να συντονίσουν τις απεργίες στην προοπτική της διαρκείας για την ανατροπή της κυβέρνησης της τρόικας και των μνημονίων.

Εργάτες εργάτριες της ΛΑΡΚΟ, την προσπάθεια για να πετύχουν οι φασίστες το σκοπό τους συνδράμουν πολλοί τηλε-αστέρες από το δημοσιογραφικό καλλιτεχνικό και πολιτικό στερέωμα, των υπηρετών του καπιταλιστικού συστήματος, αλλά και μερικοί ανεκδιήγητοι και απαξιωμένοι στην συνείδηση των εργατών γραφειοκράτες συνδικαλιστές για να αποχτήσουν νέο ρόλο -Οι φασίστες θεωρούν την συνδικαλιστική δράση παράνομη, τα σωματεία θα λειτουργήσουν με διορισμένους εκπροσώπους που θα έχουν δηλώσει υποταγή στον φασισμό, οι εργάτες θα αναγκαστούν να προσφέρουν εργασία κάτω από τους όρους που θα υπαγορεύσουν τα αφεντικά, σε μια «εθνική συνεννόηση» που θα την εγγυάται η Χρυσή Αυγή και θα την επιβάλει το μαστίγιο και το μαχαίρι τον ταγμάτων εφόδου-. Σε μια τέτοια ανθρωπιστική «χρήσιμη» υπηρεσία αναζητούν ρόλο πολλοί απογοητευμένοι κυβερνητικοί συνδικαλιστές, προσκομίζοντας σαν περγαμηνή την προηγούμενη ιδιότητα και εμπειρία στην τέχνη να κοροϊδεύουν και να καλμάρουν τους εργάτες ακόμα και λίγο πριν από την ώρα που θα τους εκτελούν.

Προσκαλούν την συμμορία των φονιάδων σε φόρουμ δίνοντας της θεσμική υπόσταση για να απευθύνετε στους εργάτες. Εκεί που άλλοι θεσμικοί παράγοντες δήμαρχοι, βουλευτές και γραφειοκράτες συνδικαλιστές, προσπαθούν με μπόλικη σάλτσα από «Ελληνική υπερηφάνεια» να διασκεδάσουν τους εργάτες για να ξεχάσουν τις απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις και να τους εμπλέξουν σε αγώνα για να επιλεχτεί έλληνας για αφεντικό.

 

Οι εργάτες όμως δεν ξεχνούν τη εθνικότητα είχε ο Μποδοσάκης.

 

Εργάτες εργάτριες μόνο η αυτό-οργάνωση των αγώνων μας θα φέρει την απαλλαγή από το καρκίνωμα των γραφειοκρατών που πουλά τους αγώνες προσπαθώντας να βρουν νέο ρόλο ύπαρξης.

Δεν πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το λάθος να αφήνουμε την ζωή μας στα χέρια τους.

Η δράση των φασιστών δεν θα αντιμετωπιστεί με νομοθετήματα της ελληνικής βουλής, άλλωστε όλες τους οι ενέργειες γίνονται με την παρουσία της αστυνομίας η οποία επεμβαίνει μόνο για να τους προστατεύει. Η νομοθέτηση νέων νόμων δήθεν για την αντιμετώπιση της συμμορίας έχουν πραγματικό στόχο τις εργατικές οργανώσεις και τα κόμματα τις αριστεράς που βοηθούν τον λαό να αντιδράσει διεκδικώντας την ζωή του.

Η ανατροπή της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων που τους καλύπτει και τους τρέφει, από ένα εργατικό κίνημα ανεξάρτητο από την επιρροή της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας που το υποτάσσει στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης είναι προϋπόθεση για να πάρουμε την εκδίκηση μας.

 

Ούτε στην ΛΑΡΚΟ ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονία.