«Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά»

Ανοιχτή σύσκεψη πραγματοποίησε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ίλιον (Αγ. Φανούριος), η πρωτοβουλία για μια Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά.

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν οργανώσεις της επαναστατικής αριστεράς  (ΕΕΚ, ΝΑΡ κ.ά.), αλλά και ανένταχτοι αγωνιστές και εργαζόμενοι. Στόχος της είναι η δράση συνδικαλισμένων και μη συνδικαλισμένων εργαζομένων γύρω από τοπικά εργατικά θέματα, κυρίως στις περιοχές του Ιλίου, της Πετρούπολης, του Καματερού και των Αγ. Αναργύρων. Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω πρωτοβουλία είχε συμμετάσχει ενεργητικά στην κινητοποίηση ενάντια στη «Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον.

Επόμενος σταθμός, βάσει όσων αποφασίστηκαν στην τελευταία σύσκεψη, θα είναι η πάλη για την επιτυχία της ανεξάρτητης εργατικής διακλαδικής απεργίας της 1ης Νοεμβρίου. Την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, στην κεντρική πλατεία το Ιλίου, θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση για το λόγο αυτό.

Επόμενη ανοιχτή σύσκεψη της πρωτοβουλίας για μία Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά προγραμματίστηκε για την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μ. Μερκούρη» (Αγ. Φανουρίου 99, Ίλιον).
Δ.Κ.