Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων προσπαθώντας δείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη του στους συνανθρώπους μας, κάνει έκκληση για συλλογή τροφίμων.

Ειδικά φέτος το Πάσχα οι συνθήκες της ζωής έχουν αλλάξει για όλους μας. Η πρωτόγνωρη αυτή πολυεπίπεδη κρίση έχει σαν αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έχουν χάσει τις δουλειές τους, χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες να βρίσκονται στοιβαγμενοι και να αργοπεθαινουν ο ένας πάνω στον άλλο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ή κρατητήρια και ο πληθυσμός των αστέγων ή των ατόμων που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας να αυξάνεται διαρκώς. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν δίπλα μας. Μπορεί να είναι στις γειτονιές μας ή στο φιλικό και οικογενειακό μας περιβάλλον. Ειναι ξεκάθαρο ότι αυτή η κατάσταση μας αφορά πλέον όλους/ες περισσότερο από ποτέ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω για να προσθέσουμε ακόμα έναν κρίκο στην αλυσίδα της αλληλεγγύης συγκεντρώνουμε τρόφιμα για να καλύψουμε έστω και στο ελάχιστο κάποιες ανάγκες.

Όσοι/ες είμαστε ή στηρίζουμε το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων ξέρουμε ότι δεν κάνουμε καμία διάκριση. Με μόνο όπλο την βοήθεια ανθρώπου σε άνθρωπο σας καλούμε και τώρα να προσφέρετε ό,τι μπορείτε.

Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και συσκευασμένα (όσπρια, ζυμαρικά, τσουρέκια, γάλα παστεριωμένο, παιδικές κρέμες σε σκόνη, μπισκότα και τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο.)

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας και ευχόμαστε σε όλους και όλες υγεία.

Παρακαλούνται όσοι/ες ενδιαφέρονται να τηλεφωνήσουν στο τηλέφωνο του Κοινωνικού Ιατρείου Εξαρχείων 6980064174.

Η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο.

Ο Λαός θα σώσει τον Λαό.