ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ / Να σταματησει καθε διωξη εις βαρος του σ. Παυλου Αντωνοπουλου

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καταγγέλλει την χτεσινή (8/1/2014) απαγόρευση της συγκέντρωσης και διαδήλωσης με αφορμή την ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ από την Ελληνική κυβέρνηση. Η αστυνομική απαγόρευση φανερώνει τον φόβο της κυβέρνησης και της ΕΕ, μπροστά στην λαϊκή οργή για την πολιτική τους.

Το αστυνομοκρατούμενο κέντρο της Αθήνας για μια ολόκληρη ημέρα δείχνει την πλήρη αδυναμία της κυβέρνησης να κάνει οποιαδήποτε δημόσια παρουσία ή εκδήλωση, χωρίς την υποστήριξη από το κράτος έκτακτης ανάγκης. Με βία, χημικά, ξυλοδαρμούς και συλλήψεις, η δωσίλογη κυβέρνηση της Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ, έδειξε πως είναι τόσο δουλοπρεπής στους Ευρωπαίους ιμπεριαλιστές, όσο ανελέητη είναι απέναντι στο λαό και στους εργαζόμενους.

 

Η σύλληψη του αγωνιστή καθηγητή, εκλεγμένου από τις «Παρεμβάσεις – Κινήσεις-Συσπειρώσεις» στην ΕΕ της ΑΔΕΔΥ και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σύντροφου Παύλου Αντωνόπουλου, έγινε στο πλαίσιο αυτής της φασιστικού τύπου απαγόρευσης της διαδήλωσης που καλέστηκε από Αριστερές οργανώσεις και εργατικά σχήματα

 

Η κυβερνητική τρομοκρατία όμως δεν πέρασε. Οι οργανώσεις της Αριστεράς κατάφεραν στην πράξη να ακυρώσουν την απαγόρευση.

 

Η αστική τάξη αισθάνεται ανασφάλεια με τις λαϊκές ελευθερίες και γι αυτό προσπαθεί να τις καταργήσει. Αντίθετα η εργατική τάξη και ο εργαζόμενος λαός έχει ανάγκη, ειδικά αυτή την εποχή της βαθειάς οικονομικής κρίσης και κοινωνικής καταστροφής, να υπερασπίσει και να διευρύνει τις λαϊκές ελευθερίες.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 11 μμ

 

ü  ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ü  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

ü  ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΠΑΣΟΚ

ü  ΕΞΩ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΕ & ΔΝΤ

ü  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ

 

 

9/1/2014

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ