Πριν ένα χρόνο ακριβώς στο Δημαρχείο του Ιλίου φιλοξενήθηκε «Σεμινάριο» της Ένωσης Μεσιτών Αμερικής από την αντίστοιχη Ένωση Μεσιτών Ελλάδος.

Και αυτό όχι για κανένα άλλο λόγο γιατί αλλά γιατί στο Ίλιον υπάρχει το Πάρκο Τρίτση, το οποίο ουκ ολίγοι ορέγονται να «αξιοποιήσουν».

Το «σεμινάριο»  φιλοξένησε ο απερχόμενος Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, που υποδέχθηκε τους αμερικανούς μεσίτες μαζί με την ΕΠΠΑ Ένωση Μεσιτών Ακινήτων Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδας.

Διαβάστε τι ανέφερε η σχετική ανακοίνωση:

«Το Σεμινάριο της Ένωσης Μεσιτών Αμερικής φιλοξενήθηκε στο Δημαρχείο Ιλίου από την αντίστοιχη Ένωση Μεσιτών Ελλάδος. Οι προσπάθειές μας για τον εκσυγχρονισμό της πόλης, σε συνδυασμό με την ανάπλαση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου μας…».

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει πως με τους σταθμούς του Μετρό στο Ίλιον «θα δημιουργηθούν ανακατατάξεις στον τομέα των ακινήτων (Real Estate) και το Ίλιον θα αποτελεί πλέον έναν από τους κομβικούς Δήμους στην Αττική. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρωτοβουλία ή δράση που στοχεύει στις επενδύσεις και την ανάπτυξη της πόλης μας και σηματοδοτεί νέες προοπτικές…».

Με άλλα λόγια ό,τι έγινε στο Ελληνικό με τον Λάτση ετοιμάζεται και στην ευρύτερη περιοχή με την εκμετάλλευση του Πάρκου Τρίτση από τους κερδοσκόπους του περιβόητου real estate.

Να σημειωθεί πως πριν από την εκδήλωση στο Δημαρχείο Ιλίου η Ένωση Μεσιτών Αμερικής επισκέφθηκε το Πάρκο Τρίτση.

Η Αριστερή Κίνηση Ιλίου όπως και στο παρελθόν, έτσι και στο μέλλον θα παλεύει ενάντια σε κάθε κίνηση ιδιωτικοποίησης του Πάρκου Τρίτση.

 Λέμε:

– Όχι στην ιδιωτικοποίηση του Πάρκου!

– Πάρκο καθαρό, ασφαλές, πολιτισμένο  και όχι σκουπιδότοπο όπως το έχουν καταντήσει περιφερειάρχες και τοπικοί δήμαρχοι!

– ΟΧΙ σε οποιαδήποτε σκέψη να γίνει κέντρο διαλογής σκουπιδιών! 

– Δωρεάν πρόσβαση σε όλους!

– Πάρκο αυτοδιαχειριζόμενο από επιτροπές εκλεγμένες από Λαϊκές Συνελεύσεις, των ιδίων των εργαζόμενων και των δημοτών!

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε  ΑΡιστερή Κίνηση Ιλίου (ΑΡΚ.Ι.)

ΑΡ.Κ.Ι.