Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων Εξαρχείων, Ιλίου, Νέας Σμύρνης, Νέας Ιωνίας Βόλου καταγγέλλει τις τελευταίες βίαιες επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα από φασιστοειδή ενάντια σε δομές αλληλεγγύης, κοινωνικά ιατρεία και άτομα που δεν πληρούν τα κριτήρια της «κανονικότητας» και του καθωσπρεπισμού της Αγίας Ελληνικής οικογένειας αυτές τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων.

– Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου, ομάδα κατοίκων θέλησε να μεταφέρει το χαρμόσυνο νέο της γέννησης του Ιησού και επιτέθηκε με ρόπαλα, παλούκια, σιδερογροθιές και άλλα φονικά αντικείμενα κατά δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων που ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδας, τραυματίζοντας σοβαρά ένα παιδί και ελαφρότερα άλλα τρία. Όπως φάνηκε από τις πρώτες συλλήψεις, ολόκληρες οικογένειες ντόπιων κατοίκων με τα παιδιά τους, ανήκουν στους επιτιθέμενους. Οι οποίοι μάλιστα με πρωτοφανή θρασύτητα φτάνουν στο σημείο να μηνύσουν τα θύματα των επιθέσεών τους, προφανώς για να μπορούν σε ένα μελλοντικό διπλό δικαστήριο να εφαρμοστεί η αρχή των «ίσων αποστάσεων» από τη δικαιοσύνη.

– Στη Σαλαμίνα, την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου μέρα μεσημέρι και υπό το φως του ήλιου, άγνωστοι έσπασαν την πρόσοψη και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στον χώρο συλλογής τροφίμων και φαρμάκων του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης. Τη στιγμή δηλαδή που πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις περιπολούσαν για να εφαρμοστούν υποτίθεται τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων πολιτών κόβοντας πρόστιμα σε ότι κινείται.

φωτο: Η πρόσοψη του Κ.Ι. Σαλαμίνας κατεστραμμένη από τους βανδάλους

– Στη Συκαμιά Λέσβου, το βράδυ της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου, ομάδα ανήλικων παιδιών 12-14 ετών με την ανοχή μερίδας γονέων και την έμμεση «καθοδήγηση» εισέβαλαν στην οικία τρανς ατόμου και την υποχρέωσαν σε εξευτελιστικό bulling το οποίο κατέγραψαν και κοινοποίησαν στο διαδίκτυο. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές καμιά αρμόδια αρχή δεν έχει παρέμβει παρόλο που είναι πολύ εύκολο να εντοπιστούν οι πηγές των αναρτήσεων, ενώ ο κοινωνικός κανιβαλισμός στο διαδίκτυο διακόπτεται από «ψευδο-ανθρωπιστικές» εκκλήσεις να γίνει σεβαστό το θύμα ως «ψυχικά πάσχον».

Τι είναι αυτό που οπλίζει το χέρι των καλικάντζαρων του φασισμού που βγήκαν πριν την ώρα τους από την τρύπα τους;

Το ίδιο που ωθεί τους οπαδούς του φυγόδικου χρυσαυγίτη Λαγού στον Ασπρόπυργο να κάνουν πορείες ενάντια «στον υποχρεωτικό εμβολιασμό που θα αλλοιώσει το Ελληνικό DNA»

To ίδιο που ωθεί τους διαχειριστές του site της Χρυσής Αυγής να το επαναφέρουν σε λειτουργία δύο μόλις μήνες μετά την καταδίκη τους ως εγκληματική συμμορία.

Το ίδιο που περιέβαλε με στοργή και φροντίδα τον φυγόδικο Παππά και του επέτρεψε να φύγει στο εξωτερικό κάτω από τη μύτη της αστυνομίας αφήνοντας ατιμώρητα και μια σειρά ακόμη πρωτοπαλίκαρα της συμμορίας με δίκες κακουργηματικού χαρακτήρα να εκκρεμούν ακόμη.

Το ίδιο που αποκάλυψε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών της εγκληματικής φασιστικής συμμορίας μέσα στο κράτος που αριθμεί χιλιάδες υποστηρικτές, και συνεργάτες όπως αποκάλυψε πρόσφατα το ΒΗΜΑ. Ένα δίκτυο που απαρτίζεται από αξιωματικούς και απλά στελέχη της αστυνομίας και του στρατού, εκκλησιαστικούς παράγοντες, δικαστικούς, διοικητικά στελέχη κρατικών οργανισμών, λογιστές κλπ

Το επίσημο κράτος δηλαδή. Δεν υπάρχει διαχωρισμός κράτους και παρακράτους. Είναι το ίδιο το κράτος που … παρακράτησε!

Το κράτος που δεν μπορεί και δεν θέλει να ελέγξει τους καλοζωισμένους και καλοταϊσμένους γόνους των «καθωσπρέπει οικογενειών» όταν συγκεντρώνονται μαζικά και βγαίνουν Χριστουγεννιάτικα να χτυπήσουν πρόσφυγες, τρανς και αλληλέγγυους, αλλά τσουβαλιάζει με συνοπτικές διαδικασίες απεργούς διαδηλωτές υπό το πρόσχημα της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της διασποράς.

Το κράτος της κυβέρνησης των «αρίστων» που διαχειρίζεται την θανατοπολιτική της πανδημίας, την θανατοπολιτική της γενικευμένης ύφεσης και των μεταμνημονιακών μνημονίων, την θανατοπολιτική του ρατσισμού, του κοινωνικού δαρβινισμού, της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας και του σκοταδισμού.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων Εξαρχείων, Ιλίου, Νέας Σμύρνης, Νέας Ιωνίας Βόλου, καλεί τον λαό να παλέψει για την παραδειγματική τιμωρία των φυσικών και ηθικών αυτουργών όλων αυτών των επιθέσεων.

Επιπλέον καλεί τον λαό σε διαρκή και συνεχή αγωνιστική εγρήγορση ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό, τον σκοταδισμό

Ο λαός σώζει τον λαό!

Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων Εξαρχείων, Ιλίου, Νέας Σμύρνης, Νέας Ιωνίας Βόλου

29/12/2020