Εργάτες της ΛΑΡΚΟ: Αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων της Χαλυβουργίας

Με ανακοίνωσή τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, δηλώνουν την αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα των Χαλυβουργών. Με ανακοίνωσή τους τονίζουν:

«Συνάδελφοι: 27η ημέρα απεργίας στην Ελληνική Χαλυβουργία, για να μην περάσουν τα σχέδια των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ για περικοπές μισθών, απολύσεις, ελαστικό ωράριο εργασίας. Οι συνάδελφοι χαλυβουργοί με τον Αγώνα τους δείχνουν το δρόμο σε όλη την εργατική τάξη, τον δρόμο της αντίστασης, της εξέγερσης, της ανατροπής.

 Το Ανεξάρτητο Συνδικαλιστικό Κίνημα των Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ συμπαραστέκεται στον δίκαιο Αγώνα των συναδέλφων μας στη Χαλυβουργία, έναν αγώνα που θα είναι Νικηφόρος.

-ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ-

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ σε επαγρύπνηση, αυτό που συμβαίνει στη Χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο σύντομα θα το αντιμετωπίσουμε κι εμείς!!!

Συνάδελφοι το τι πρέπει να γίνει το ξέρουμε όλοι, ο δρόμος του Αγώνα είναι μονόδρομος. Ένας Αγώνας που για να κερδηθεί θα πρέπει όλοι εμείς οι εργαζόμενοι να είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά απορρίπτοντας τα εκβιαστικά διλήμματα των κομμάτων του Μνημονίου και τις πρακτικές των προσκυνημένων παρατάξεων της συναλλαγής και της υποταγής.

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Ανεξάρτητο Συνδικαλιστικό Κίνημα Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ