‘’Εδώ Ράδιο …… Ράδιο Λοκομοτίβα…. Ράδιο εδώ! ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ! . Μια συχνότητα ελευθερίας και αντίστασης, μια ραδιοφωνία αντιπληροφόρησης , μουσικής ενημέρωσης και διασκέδασης . ‘’

Δημιουργηθήκαμε μέσα στη μιζέρια της καραντίνας και του lockdown, στον τρόμο της  ατομικής ευθύνης και της κοινωνικής απομόνωσης. Αρνηθήκαμε να κλειστούμε στον εαυτό μας, να παρασυρθούμε από την υστερία και τον ανορθολογισμό του κράτους και των Μ.Μ.Ε.

Αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε και να υπενθυμίσουμε πως κανένα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποτέ μόνη!

Είμαστε ερασιτέχνες πειρατές και εκφραστές απόψεων,  μακριά από διευθυντές και διαφημίσεις, ιεροεξεταστές του lifestyle και των πολιτικών αντιλήψεων, όλων των μιντιοκατευθυνόμενων γραμμών, αντίθετ@ με κάθε εξουσία.

Έχουμε την ανάγκη να εκφραστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, να συζητήσουμε , να δημιουργήσουμε ένα νέο βήμα αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας διαφορετικοτήτων, με κύρια κατεύθυνση τη καταστροφή του ήδη υπάρχοντος.

Επιδιώκουμε τη συνδιαμόρφωση, μέσα απ’ την ανοιχτή συνέλευσή μας που χωράει κάθε άποψη, ατομική ή συλλογική, κάθε κινηματική δραστηριότητα, ανεξάρτητα πως αυτ-Η-προσδιορίζεται.

ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ?

ΟΧΙ!

Δεν θα δώσουμε καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας!

ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΕΞΙΣΤΕΣ, ΣΠΙΣΙΣΤΕΣ, ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ…

ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΑ

Μ      Α       Κ      Ρ        Ι          Α

Δεν θα δώσουμε ούτε ένα bit στους πατριδολάτρες, στους υμνητές της πατριαρχίας, της θρησκείας, της οικογένειας, της εκμετάλλευσης οποιαδήποτε όντος από κάποιο άλλο.

KAMΙΑ ANOXH ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΒΙΝΙΣΜΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΦΥΛΟΥ Η ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Η μουσική που μας αρέσει και εκπέμπουμε δεν είναι χαλί για ανούσιες στιγμές. Εκφράζει τη ζωή μας σε όλες τις εκφάνσεις της.

Το Ράδιο Λοκομοτίβα, πέρα απ’ το να σας προβληματίσει λοιπόν, είναι εδώ για να σας απαλύνει την οργή, να σας χαλαρώσει απ’ το καθημερινό στρες, να σας κάνει να πίνετε μπύρες και τις καθημερινές.

Μαζί μας , στις ράγες της μουσικής, της ανεξάρτητης ενημέρωσης και της αντιπληροφόρησης.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΑ !

ΡΑΔΙΟ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020