7 χρόνια πέρασαν από τις 18 Σεπτεμβρίου [2013], όταν ο Παύλος Φύσσας άφησε την τελευταία του πνοή δολοφονημένος από τον Γιώργο Ρουπακιά, μέλος του κόμματος της Χρυσής Αυγής. 7 χρόνια και ακόμα ο Παύλος δεν έχει δικαιωθεί.

Έπειτα από βίαιες και ρατσιστικές επιθέσεις, σκληρή προπαγάνδα και υποσχέσεις να «ξεβρωμίσουν» τον τόπο από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τα μέλη της Χρυσής Αυγής έρχονται αντιμέτωποι με το πρόσωπο της δικαιοσύνης. Διακυβεύονται πολλά σε αυτή τη δίκη. Με 68 κατηγορούμενους και18 από αυτούς με κατηγορίες ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση. Με 4 υποθέσεις να συνεκδικάζονται:

α) επίθεση σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, β) επίθεση σε Αιγύπτιους αλιεργάτες, γ) τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και δ) διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ενώ τα ΜΜΕ, μέχρι και σήμερα, προσπαθούν να κουκουλώσουν τα εγκλήματά τους ωραιοποιώντας το μόρφωμα αυτό και μετατρέποντάς τους σε ασήμαντους και άκακους, εμείς επιζητούμε τη δικαιοσύνη, όχι την ατιμωρησία. Όπως άλλωστε είπε ο ίδιος ο Παύλος στο τραγούδι του «ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ»

Χαϊδάρι 6/10/2020