ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ

Με αφορμή τη βλακώδη ενέργεια του αλβανού  ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κάτσε να φωτογραφηθεί με σημαία του UCK στη μπλούζα του, η ναζιστική συμμορία της Χ.Α. ξεσπάθωσε. Η απάντηση των οπαδών του ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης  ήταν  άμεση.  
«… Σας απαγορεύεται δια ροπάλου, τσεκουριού και φωτιάς (αγαπημένα αντικείμενα του έμφυτου μίσους σας σε πανανθρώπινες αξίες) να πιάνετε στο στόμα σας το ιστορικό χαμηλοτάβανο, τους ανθρώπους του και τον Π.Α.Ο.Κ. εν γένει, που εξαιτίας της (πανομοιότυπης με τη δική σας) μισαλλοδοξίας της απέναντι πλευράς του Αιγαίου, αναγκάστηκε να ξεριζωθεί από την εστία του και με ανήκουστες κακουχίες να μεταναστεύσει αλλού. Προφανώς, αμέσως μετά το 22 πρόγονοι δικοί σας, ίδια περισπούδαστα μπουμπούκια, αυτόν τον Φορέα Πολιτισμού τον κατάτρεχαν και τον εξανάγκαζαν στην εξαθλίωση και την ζωή σε παραπήγματα χρησιμοποιώντας την υπέροχη λέξη «Τουρκόσπορος», η οποία σε προσπάθειες εκμοντερνισμού μετατράπηκε σε «Βούλγαρος» αργότερα…
Στον Π.Α.Ο.Κ. χωράνε όλοι, μαύροι λευκοί. ».
Και εκτός των ανακοινώσεων οπαδοί του ΠΑΟΚ και άλλος κόσμος επιτέθηκαν στα γραφεία των ναζί  που αναζήτησαν την προστασία της αστυνομίας. Προσήχθησαν 46 άτομα που την επομένη αφέθηκαν ελεύθεροι· παραπέμπονται  για πλημμελήματα.
 
 

τεύχος#555# Σάββατο 14 Σεπτεμβίου 2013