ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

    Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καλεί κάθε εργαζόμενο, άνεργο, τους κατοίκους όλης της Αττικής να δώσουν τη μάχη, έτσι ώστε το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αττικής, που περνάει στα μουλωχτά, μέσα στα θερινά τμήματα της Βουλής η κυβέρνηση, να μην περάσει. Ένα Σχέδιο που χειροτερεύει την Αττική, καθιστώντας την ένα χώρο καταπάτησης του πρασίνου, γιγαντιαίων όρων δόμησης προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κεφάλαιο, έναν χώρο μη βιώσιμο.
   
   Σε αυτό το ρυθμιστικό σχέδιο, είναι ενταγμένο και το γήπεδο της Α.Ε.Κ., μαζί με την καταπάτηση του ΄Αλσους της Ν. Φιλαδέλφειας, που ορέγονται επιχειρηματικά συμφέροντα. Το έργο αυτό, που είναι από τα κεντρικά του Ρυθμιστικού Σχεδίου είναι πιλότος, μιας ευρύτερης παρέμβασης της χρεοκοπημένης κυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου, και των συμφερόντων που τη συνοδεύουν, για τη σύναψη διεθνών επιχειρηματικών συμβολαίων, χωρίς παραγωγική κατεύθυνση, μέσω της μετατροπής της Νέας Φιλαδέλφειας ως χώρου γενικής κατοικίας, άρα με αύξηση των όρων δόμησης, αθλητικών εγκαταστάσεων και υποστηρικτικών σε αυτά εγκαταστάσεων, που θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής με δικά μας χρήματα, τράπεζες, όπως η Τράπεζα Πειραιώς και ιδιωτικά κεφάλαια με το αζημίωτο φυσικά.
   
   Για αυτό το λόγο και ο Μελισσανίδης με τις πλάτες της κυβέρνησης, δημιουργεί ένα κλίμα απίστευτης τρομοκρατίας στην περιοχή, με ακύρωση εκδηλώσεων, επιθέσεων σε κοινωνικούς χώρους, γεγονότα στα οποία βρίσκουν αποδεδειγμένα τη θέση τους φασίστες ντυμένοι ως αγανακτισμένοι φίλοι της Α.Ε.Κ. Έτσι ώστε η Ν. Φιλαδέλφεια να καταστεί υγειονομική ζώνη στην οποία δε θα χωρά καμιά αντίθετη φωνή.
   
  Χτίζοντας ένα γήπεδο που δε ανήκει καν στο σωματείο Α.Ε.Κ. μέσω της ιδιωτικής εταιρείας διαχείρισης  του γηπέδου, την οποία έχουν ήδη συστήσει και στην οποία έχουν ήδη δώσει τα οικονομικά δικαιώματα του γηπέδου, οι μεγαλοεπιχειρηματίες «σωτήρες» των αθλητικών συλλόγων, αφού τους βουλιάξουν αθλητικά προκειμένου να είναι φτηνότερες, γίνονται έπειτα ο πολιορκητικός κριός για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Ο πόθος των φίλων της Α.Ε.Κ. έτσι ώστε να στεγαστεί ο σύλλογός τους, γίνεται το πρόσχημα της πιο άθλιας επίθεσης στο περιβάλλον της περιοχής, στο κάλεσμα για φαγοπότι σε τράπεζες και κεφάλαιο, στο φίμωμα όποιου και με όποιο τρόπο διαφωνεί με τις αλλαγές στη Ν. Φιλαδέλφεια, και τους όρους ανέγερσης του γηπέδου που θέτει ο Μελισσανίδης. Όποιος φίλος της Α.Ε.Κ. έχει ανεβάσει πανό στο γήπεδο για τους δολοφονημένους Berkin και Γρηγορόπουλο, όποιος έχει υπερασπίσει την περιοχή του από τους ναζιστές, δεν μπορεί να τους επιτρέπει να παρεμβαίνουν στο ζήτημα, με τον τρόπο που κάνουν πάντα, δηλαδή ως τσιράκια του κεφαλαίου, και ως σιδερένια γροθιά του στο δρόμο.

•    ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

•    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

•    ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

•    ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

 

http://www.eek.gr/index.php/oldermags/eventdetail/2395/151/nea-filadelfeia-sygkentrosi-kai-poreia-gia-tin-yperaspisi-ton-eleytheron-dimosion-xoron-ki-enantia-stin-tromokratia-ton-megaloepixeirimation