ΟΧΙ ΣΤΟ "ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ. / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ANOIXTH ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:ΑΘΗΝΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ

Θέλουν την εργασία

“άμορφη ύλη προς εκμετάλλευση”

Θέλουμε την απελευθέρωση της εργασίας από την εκμετάλλευση & την καταπίεση

ΟΧΙ ΣΤΟ “ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ” ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ANOIXTH ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ  5 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΕΝΑΡΞΗ 12ΜΜ

 

Θέλουν η νεολαία να δουλεύει με το 90% του βασικού μισθού τον πρώτο χρόνο δουλειάς και 95% το δεύτερο.

Θέλουν τα αφεντικά να πληρώνουν κάτω από το βασικό μισθό μόνο αν “μπορούνε”.

Θέλουν να απελευθερώσουν τις ομαδικές απολύσεις.

Και όλα αυτά να τα κάνουν νόμο σε 1-2 μήνες από σήμερα. 

Δεν θα περάσει!

Ήδη η ανεργία, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας και τα χαμηλά μεροκάματα έχουν δημιουργήσει μια κόλαση για την εργατική τάξη. Δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν “νόμο” την κόλαση αυτή.

Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα ψευτο-αντισταθμιστικά της μέτρα τα οποία επιδοτούν τα αφεντικά με φτηνούς εργαζόμενους.

Τέρμα στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ! Να φύγουν οι διεθνείς τοκογλύφοι μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τα Μνημόνια τους!

Να βγει η νεολαία μπροστά στην πάλη ενάντια στο νέο Εργασιακό. Να παλέψουμε για Γενική Απεργία Διαρκείας . Για την εργατική εξουσία και μια σοσιαλιστική διέξοδο από την κρίση.

Διεκδικούμε δουλειά με δικαιώματα για όλους τους εργάτες ανεξαρτήτως καταγωγής, φύλου ή φυλής. Κοινός αγώνας προσφύγων-ντόπιων εργατών. Να τσακίσουμε τους φασίστες και το κράτος που τους υποθάλπει.

ΟΕΝ

ΕΕΚ