PFLP: Απελάστε τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου

Κάλεσμα του PFLP στο λαό της Ελλάδας
Απελάστε τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου

Το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης προτρέπει το ελληνικό κίνημα, τον ελληνικό λαό και όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του κόσμου να εμποδίσουν την προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού του σιωνιστικού κράτους, του εγκληματία πολέμου Μπέντζαμιν Νετανιάχου, στην ελληνική πρωτεύουσα, στις 2 Ιανουαρίου. Ο Νετανιάχου έχει προγραμματιστεί να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει μια συμφωνία φυσικού αερίου για τη μεταφορά κλεμμένου παλαιστινιακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Αυτή η προτεινόμενη συμφωνία θα αλυσοδέσει την ελληνική οικονομία κι αυτήν της Κύπρου με αυτήν της σιωνιστικής οντότητας.
Το PFLP καλεί το ελληνικό κίνημα να αναλάβει δράση για να εμποδίσει αυτήν την συμφωνία και να καταστήσει σαφές ότι ο Νετανιάχου δεν είναι ευπρόσδεκτος στην Ελλάδα. Οι εντατικοποιημένοι πολιτικοί, στρατιωτικοί και οικονομικοί δεσμοί μεταξύ της σιωνιστικής οντότητας και της Ελλάδας, ενισχυμένοι από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αγκαλιασμένοι εγκάρδια από το δεξιό καθεστώς, είναι εις βάρος του Παλαιστινιακού και του Αραβικού λαού, των οποίων οι φυσικοί πόροι έχουν κατασχεθεί, κλαπεί και εμπορεύονται από την παράνομη κατοχή. Επιπλέον, αυτή η συμφωνία, μακριά απ’ το να υποστηρίζει την ελληνική κυριαρχία ή οικονομική δύναμη, προσπαθεί να δεσμεύσει βίαια την οικονομία της Ελλάδας με το αποτυχημένο σιωνιστικό πρότζεκτ, αφήνοντας τους ελληνικούς πόρους ανοιχτούς σε εκμετάλλευση και λεηλασία από τις ΗΠΑ, τη σιωνιστική οντότητα και τις ευρωπαϊκές δυνάμεις. Συνοδεύεται από προσπάθειες δέσμευσης της ελληνικής πρόσβασης στην ηλεκτρική ενέργεια με την πώληση κλεμμένων παλαιστινιακών πόρων από τη σιωνιστική οντότητα μέσω της λεγόμενης γραμμής EuroAsia Interconnector.
Η επίσκεψη του Νετανιάχου είναι μια επίθεση στον Παλαιστινιακό και τον Ελληνικό λαό, την κυριαρχία τους, τον πλούτο και τους πόρους τους. Το σιωνιστικό πρότζεκτ δεν παρέχει λύση στην οικονομική κρίση – μόνο περισσότερη δυστυχία για την Ελλάδα, την Παλαιστίνη και τον κόσμο. Πράγματι, η κατοχή, σε συμμαχία με τις Ηνωμένες Πολιτείες, θέλει να επιβάλει ηγεμονία και κυριαρχία σε ολόκληρη την περιοχή της Μεσογείου, ανοίγοντας τους πόρους της για να τους λεηλατήσει και να τους χρησιμοποιήσει ως βάση για επεκτατικές επιθέσεις σε όλη την περιοχή.
Καλούμε όλες τις αριστερές δυνάμεις, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα κοινωνικά κινήματα και τις παλαιστινιακές και αραβικές κοινότητες στην Ελλάδα να συνεργαστούν ενεργά για να μπλοκάρουν την επίσκεψη του Νετανιάχου και να σταματήσουν τη συμφωνία. Κάντε το θυμό σας ξεκάθαρο ενάντια στα καθημερινά εγκλήματα της σιωνιστικής κατοχής: φόνους, επιθέσεις σε προσφυγικά δικαιώματα, δήμευση γης, κατεδάφιση σπιτιών, μαζικές συλλήψεις, βασανιστήρια, επιθέσεις, πολιορκία και βομβαρδισμούς στη Γάζα. Πάρτε θέση ενάντια στην κλοπή και τον έλεγχο των παλαιστινιακών και ελληνικών πόρων απ’ τον Σιωνισμό και τον Ιμπεριαλισμό.
Ο παλαιστινιακός λαός στέκεται δίπλα στον ελληνικό λαό στην αντιμετώπιση του φασισμού, των επιθέσεων στην κυριαρχία σας, την οικονομική καταστροφή και τη λιτότητα. Η ανεξάρτητη ανάπτυξη της Ελλάδας ενισχύεται μόνο με την ανάπτυξη του μποϊκοτάζ στο Ισραήλ και των εταιρειών και των θεσμών που υποστηρίζουν αυτό το παράνομο, απαρτχάιντ, αποικιοκρατικό ρατσιστικό πρόγραμμα. Ο σιωνισμός θέλει να εδραιωθεί στην περιοχή μέσω αυτών των αγωγών κλοπής και καταστροφής. Κάντε σαφές ότι η Ελλάδα δεν θα γίνει μια αιματοβαμμένη οδός για τη μεταφορά κλεμμένου παλαιστινιακού αερίου!
Ο Νετανιάχου θέλει αυτή η επίσκεψη στην Ελλάδα να καθαρίσει την εικόνα του μετά το κατηγορητήριο εναντίον του για διαφθορά και, το σημαντικότερο, την ανακοίνωση ότι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θα ξεκινήσει επίσημη έρευνα για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στην Παλαιστίνη. Ο ελληνικός λαός έχει καταστήσει πάντα σαφές, με άνευ όρων αλληλεγγύη και μαζικές διαδηλώσεις ότι στέκεται δίπλα στην Παλαιστίνη. Οι αγώνες σας συνεχίζουν να εμπνέουν το κίνημά μας. Τώρα είναι η στιγμή να ενταχθεί και πάλι στην πορεία για δικαιοσύνη και νίκη: Οι εγκληματίες πολέμου δεν είναι ευπρόσδεκτοι στην Ελλάδα!
Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης
26 Δεκεμβρίου 2019