ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΩΝ

Το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου «άγνωστοι» κατέστρεψαν την πινακίδα στον επαγγελματικό χώρο του συναγωνιστή και τέως δημοτικού συμβούλου της δημοτικής συνεργασίας «Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» Γιώργου Λιερού. Η πράξη αυτή όχι μόνο δεν είναι τυχαία αλλά ούτε και μεμονωμένη. Έρχεται σαν συνέχεια και άλλων πρόσφατων επιθέσεων σε πολιτικά πρόσωπα της αριστεράς που παρακρατικοί μηχανισμοί στοχοποιούν για την αγωνιστική τους δράση αλλά και σε πολιτικούς χώρους που
επιμένουν να αντιστέκονται.  Έρχεται σε συνέχεια της επίθεσης που πραγματοποίησαν φασιστοειδή στο στέκι της παράταξής μας τον Ιούνιο που μας πέρασε. Όπως αναφέραμε και στη τότε ανακοίνωσή μας, ας είναι βέβαιοι οι εμπνευστές παρόμοιων  επιθέσεων ότι η κλιμάκωσή τους θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Το καθεστώς φόβου, σιωπής και ανοχής στην μνημονιακή χούντα δεν θα περάσει.

Υγ: Η ανακοίνωση είχε ήδη γραφεί όταν μάθαμε για την άνανδρη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από φασιστοειδή στο Κερατσίνι. Εκφράζουμε την πιο βαθειά μας συμπάθεια στους δικούς του και απαντάμε μόνο με τρεις λέξεις: Δεν θα περάσουν.