Ψήφο στο ΕΕΚ-Τροτσκιστές

Ψήφο στο ΕΕΚ-Τροτσκιστές

 

Δεν έχουν τίποτα να πουν για την κρίση του καπιταλισμού, του συστήματος που υπηρετούν κι από το οποίο τρέφονται, χρυσοπληρώνονται και… λαδώνονται.

Δεν έχουν τίποτα να πουν για την ανεργία και πώς θα αντιμετωπιστεί.

Για τη χρεοκοπία της χώρας που οι ίδιοι ευθύνονται.

Για τα μνημόνια με την Tρόικα που τα προσυπέγραψαν και με τα δυο τους χέρια. Για τις μαζικές απολύσεις.

Για τα σφαγεία σε μισθούς και συντάξεις που οι ίδιοι επέβαλλαν.

Για το κλείσιμο επιχειρήσεων και μικρομάγαζων, που η πολιτική τους προκάλεσε.

Για τα σκάνδαλα που οι ίδιοι ή τα κολλητάρια τους είναι μπλεγμένοι και το πώς θα ξαναγυρίσουν τα λεφτά στα κρατικά ταμεία, τα οποία μάδησαν…

 

Kαι έρχονται να ανταγωνιστούν σε αντιδραστικότητα και αθλιότητα. O ένας θα κλείσει τους «λαθρο-μετανάστες» σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. O άλλος σε νησιά. O τρίτος θα τους βάλει στους φούρνους…

 

Tελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές, ο Σαμαράς της NΔ, με κορώνες για την «Πατρίδα» και το «Θεό», κραυγάζει για το άσυλο στα πανεπιστήμια, τις πορείες στους δρόμους ή τους αποκλεισμούς των λιμανιών από απεργούς. O Xρυσοχοΐδης εργολαβικά έχει αναλάβει την ίδρυση «νέων ελληνικών παρθενώνων» με στρατόπεδα για τους μετανάστες. Oι επίδοξοι φύρερ ανταγωνίζονται.

Η νεολαία, οι εργάτες, ο λαός που δεινοπαθεί ας δώσει, και στις εκλογές, με την ψήφο, ένα μικρό, έστω, πλήγμα στους μπράβους με γραβάτα ή με σήμα αγκυλωτού σταυρού. Kαι στους δρόμους, στα εργοστάσια, στα πανεπιστήμια, στις γειτονιές, στα χωριά,  την αποφασιστική  μάχη ενάντια στην καταστροφή στην οποία ρίχνει την κοινωνία ο καπιταλισμός της παρακμής. Για την συντριβή του συστήματος εκμετάλλευσης και καταπίεσης. Για την εργατική εξουσία και ένα ελευθεριακό πρόταγμα. Δυναμώστε την επαναστατική οργάνωση. Ψηφίστε το ΕΕΚ-Τροτσκιστές.

 

 

==525==