ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΗΣ "ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ"

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΗΣ “ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ”

Κάλεσμα προς κάθε σωματείο, εργατική συλλογικότητα, δημοτικά σχήματα, αγωνιστές σε σύσκεψη Τετάρτη 12/6/19 στο κοινωνικό ιατρείο Ιλίου στις 20:15, Ιδομενέως 32 (2ος όροφος), απέναντι από το κτίριο του ΟΤΕ Ιλίου για την οργάνωση της αντίστασής μας στη νέα προσπάθεια του δήμου Ιλίου για το τσάκισμα των εργατικών δικαιωμάτων με την επιμήκυνση του ωραρίου με δούρειο ίππο τις φανταχτερές φιέστες της “λευκής νύχτας”.
Ως ελάχιστη ένδειξη ταξικής αλληλεγγύης στεκόμαστε στο πλάι των εργαζομένων στα μαγαζιά και στον αγώνα τους. Οι «λευκές νύχτες», η καταπάτηση των ωραρίων και η κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας μπορεί να τις ξεκίνησαν αλλά πρέπει να τις σταματήσουμε.
Επειδή δεν πρέπει να γίνουν οι χώροι εργασίας «λευκά κελιά» για τους εργαζόμενους λέμε:
• ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ “ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ”!
• ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΑΛΕΡΑΣ!
• ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!
• ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ- ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!
• ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΕΣ Ή ΝΥΧΤΕΣ – ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ – ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ.
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ (εργαζομένων – ανέργων Ιλίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Πετρούπολης)
https://ergatikisymmaxia.blogspot.com/

Σε ανοιχτή συνέλευση καλεί η Εργατική Συμμαχία

Σε ανοιχτή συνέλευση καλεί η Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά (Ίλιον, Πετρούπολη, Καματερό, Αγ. Ανάργυροι) την Κυριακή 23/6 ώρα 11 π.μ. στο α΄ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων στη διασταύρωση των οδών Ν. Πλαστήρα & Κλεισούρας 2 (δίπλα στο περιφερειακό κατάστημα της ΔΕΗ). Η συνέλευση αυτή θα έχει ως θέμα τα εργασιακά δικαιώματα.