Σύσκεψη καλεί το Δίκτυο Σπάρτακος για το Δ. Δημτσιάδη

 Αλληλεγγύη στον Αντιμιλιταριστή αγωνιστή Δημήτρη Δημτσιάδη: Σύσκεψη τη Δευτέρα 8/10

Καλούμε σε Σύσκεψη τη Δευτέρα 8/10, στη Λέσχη των Αναιρέσεων στις 19.00 αγωνιστές και συλλογικότητες του Αντιπολεμικού και Αντιμιλιταριστικού κινήματος για την ανάληψη πρωτοβουλιών Αλληλεγγύης στον διωκόμενο αγωνιστή και την ενίσχυση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό και το Φασισμό.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για μια ακόμη φορά εκφράζει την Αλληλεγγύη του και στέκεται στο πλευρό του συνεπούς συναγωνιστή του Αντιπολεμικού-Αντιμιλιταριστικού κινήματος, του ολικού αρνητή στράτευσης Δημήτρη Δημτσιάδη.

Δεν είναι δυνατόν να μην καταδικάσουμε την κλιμάκωση της κατασταλτικής δράσης του ελληνικού κράτους Πολέμου-Καταστολής εναντίον του.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει την εφαρμογή της αισχρής αυταρχικής αστικής πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που με πρωταγωνιστή τον τότε ΥΕΘΑ Ευ. Βενιζέλο ακολούθησε την πρακτική της Ελληνοκυπριακής αστικής τάξης ποινικοποιώντας την Αντιμιλιταριστική δράση, επιδιώκοντας την εξόντωση αυτής της τάσης του κινήματος με τα επαναλαμβανόμενα πρόστιμα Ανυποταξίας των 6000 ευρώ!

Μια αηδιαστική και εξίσου παράλογη πρακτική που επικροτούν οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, αλλά επίσης συνυπογράφει το στέλεχος της ΛΑΕ Κ.Ήσυχος, εμπνευστής και βασικός υπεύθυνος για την υλοποίηση των σχετικών προβλέψεων στο νομοσχέδιο για τη θητεία που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη κατασταλτική πολιτική ξεκίνησε από την Κύπρο. Τη Μεγαλόνησο που επικεντρώνονται οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί στην Ανατολική Μεσόγειο για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο θαλάσσιων ενεργειακών-εμπορικών ροών παγκόσμιας σημασίας.

Εκεί λοιπόν που οι Αστοί δείχνουν αποφασισμένοι να θυσιάσουν την νεολαία στις κρεατομηχανές του πολέμου για τα συμφέροντα τους Απαλλάσσουν τους εφοπλιστές και τους γόνους τους από την Υποχρέωση της Στρατιωτικής θητείας.

Βλέπεις για να συμφέροντα τους θα σκοτωθούν οι εργαζόμενοι και η νεολαία. Για αυτό πρέπει να συντριβεί το Αντιπολεμικό και Αντιμιλιταριστικό κίνημα, ότι εκπροσωπεί ο συναγωνιστής Δημήτρης Δημτσιάδης και το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που γνώρισε και γνωρίζει τις Διώξεις τους.
Το τονίζουμε: τα Πρόστιμα Ανυποταξίας δεν αφορούν μόνο τους Αντιμιλιταριστές συναγωνιστές. Αφορούν όλη την νεολαία και τους εργαζόμενους αφού προβλέπονται μεγάλα πρόστιμα και για όσους Εναντιωθούν στα καλέσματα συμμετοχής τους στις Ασκήσεις Εφεδρείας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά σε συντριπτική καταστολή του κινήματος τώρα που γενικεύει την Στρατιωτικοποίηση του λαού μας:
Εθνοφυλακή, 5000 έφεδροι στην Άσκηση Παρμενίωνας, επαναλαμβανόμενες και συνεχείς πολεμικές ασκήσεις με την συμμετοχή 64χρονων εφέδρων απαιτούνται για τους νέους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον Ελληνικό Στρατό ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών σε Βαλκάνια, Αφρική-Μέση Ανατολή.
Τώρα λοιπόν που ο Ελληνικός στρατός συμμετέχει ενεργά στις Πολεμικές Αναμετρήσεις (χαρακτηριστικό το πρόσφατο παράδειγμα με την αποστολή μονάδων του Στόλου σε Λίβανο-Ανατολική Μεσόγειο-Λιβύη κλπ), που οι Στρατευμένοι μετατρέπονται σε Μισθοφόρους και βγαίνουν ξανά εκτός συνόρων, αλλά και η Ελλάδα γίνεται ένα τεράστιο πολεμικό ορμητήριο με βάσεις των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ…
Πρέπει να συντριβεί ο Δημήτρης Δημτιάδης και κάθε αγωνιστής που ακολουθήσει το παράδειγμα του, αλλά και το Κίνημα των Φαντάρων στον Στρατό. Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαία η στοχοποίηση και Τιμωρία των Φαντάρων που συμμετείχαν πρόσφατα σε Αντιπολεμικό-Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο και στους Εορτασμούς της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Καλούμε στην ανάπτυξη ενός Μαζικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό και φασισμό.
Δεν σκοτωνόμαστε και δεν σκοτώνουμε για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΕΕ-ΝΑΤΟ
Κάτω τα χέρια από το Δημήτρη Δημτσιάδη-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ 6000 ευρώ.
Κοινός Αγώνας των εργαζόμενων σε Ελλάδα-Τουρκία ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου και του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Στην κλιμάκωση του κοινωνικού πολέμου και στην απειλή του πολεμικού ολέθρου που συνιστά η κλιμάκωση του ελληνοτουρκικού ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού μόνη απάντηση οι αγώνες του εργατικού διεθνιστικού κινήματος και η Αναγκαιότητα της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com