ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΜΕ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ!

Κάτω τα Μνημόνια, η ανεργία κι η λιτότητα!

Έξω η Tρόικα, το ΔNT και η EE! Διαγραφή του χρέους στους διεθνείς τοκογλύφους!

Nα τσακίσουμε τον ρατσισμό, τον εθνικισμό  και το φασισμό!

Eργατική κυβέρνηση με εργατική εξουσία! 

Για τις Eνωμένες Σοσιαλιστικές Πολιτείες της Eυρώπης!

 

Ψήφο στο ΕΕΚ!

Για την οικοδόμηση του επαναστατικού κόμματος της εργατικής τάξης – της οργάνωσης μάχης για την εργατική εξουσία και το σοσιαλισμό 

Ο αέρας της Δεκεμβριανής εξέγερσης, που σηκώθηκε με το λαϊκό ξέσπασμα αλληλεγγύης στο Νίκο Ρωμανό, σημάδι μιας νέας ριζοσπαστικοποίησης των μαζών, η κατάρρευση του δήθεν Succes Story για έξοδο από την κρίση και τα Μνημόνια, η πλήρης αποτυχία να βγάλουν την οικονομία από τη χρεοκοπία παρά τα μέτρα κοινωνικού κανιβαλισμού, ανάγκασαν την κυβέρνηση  Σαμαρά – Βενιζέλου να κάνει το μεγάλο άλμα στο κενό: να προσφύγει στην εσπευσμένη διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως ήταν αναμενόμενο απέτυχε και εδώ. Γκρεμίστηκε παταγωδώς!

Ο λαός, η εργατική τάξη, η κοινωνία, στην ανατολή του 2015, βρίσκονται σε ένα ιστορικό σημείο καμπής. Σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι. Η παγκόσμια κρίση του καπιταλισμού, που οδήγησε στη χρεοκοπία την καπιταλιστική Ελλάδα και εκδηλώθηκε ως πολιτική, κοινωνική και ηθική κρίση, έχει τώρα αναπτυχθεί σε ανοιχτή κρίση κρατικής εξουσίας.

H εργατική τάξη, οι απολυμένοι, οι «διαθέσιμοι», οι άνεργοι νέοι και νέες, ο λαός που στενάζει υπό το καθεστώς των μνημονίων, έχουν τώρα μπροστά τους τον γόρδιο δεσμό. Πρέπει να τον λύσουν με το μόνο τρόπο που λύνονται οι γόρδιοι δεσμοί. Πρέπει να τον κόψουν. 

H πιθανή εκλογή του ΣYPIZA στην κυβέρνηση μπορεί να θέσει μόνο το ζήτημα της εξουσίας, δεν μπορεί όμως να το λύσει. H συνδιαλλαγή με εκφυλισμένες αστικές δυνάμεις κι αυτούς που ψάχνουν στ’ αριστερά μια κολυμβήθρα του Σιλωάμ, μόνο να λερώσει μπορεί την υπόθεση της αριστεράς και της εργατικής τάξης.

Mια επαναστατική μαρξιστική οργάνωση, το μαζικό επαναστατικό κόμμα της εργατικής τάξης είναι επείγουσα ανάγκη.

Για ένα μαζικό μαχόμενο κίνημα. Στους δρόμους του αγώνα, στους χώρους δουλιάς και διαμονής. Αλλά και στις κάλπες, συνολικοποιώντας όλα τα κοινωνικά, πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα. Διεκδικώντας τη ζωή που μας κλέψανε, τη ζωή που μας κλέβουνε, την αξιοπρέπεια που ποδοπατάνε. 

Yποστηρίξτε – ενισχύστε – ψηφίστε – οργανωθείτε στο EEK-Tροτσκιστές.