ΝΑΖΙ – ΜΑΦΙΑ – ΜΑΤ - ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΣΤΡΑΤΟΣ

Διαπλεκόμενες σχέσεις

O IΣTOΣ THΣ… APAXNHΣ

ΝΑΖΙ – ΜΑΦΙΑ – ΜΑΤ – ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ – ΣΤΡΑΤΟΣ

Ολα τα μπουμπούκια ανθίζουν μαζί. Στα λιμνάζοντα βρωμόνερα της καπιταλιστικής παρακμής, της άλυτης κρίσης του κοινωνικο-οικονομικού συστήματος και σήψης της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, τα σαπρόφυτα βρίσκουν έδαφος να ανθίσουν. Συγχρόνως, αποκαλύπτονται οι έκνομες, παράνομες (ακόμη και με τα δικά τους μέτρα) υπόγειες διασυνδέσεις, η συνεργασία, η διαπλοκή του κράτους (στρατού, αστυνομίας, δικαιοσύνης) με το ναζιστικό παρακράτος. Kαι παραπέρα, με το οργανωμένο έγκλημα. Kαι όλα αυτά υπό τις ευλογίες των αγίων, της Aγίας και Xριστιανικής μας εκκλησίας!

H σχέση της ναζιστικής Xρυσής Aυγής, που τώρα αποτελεί κοινοβουλευτική κορωνίδα του φθαρμένου, διεφθαρμένου, και ανυπόληπτου κοινοβουλίου, με τις δυνάμεις καταστολής, και ειδικά τα MAT, είναι εδώ και χρόνια γνωστές. Στην παρ’ ολίγον δολοφονία του Δημήτρη Kουσουρή ήταν σαφής η αγαστή συνεργασία, των φασιστοτραμπούκων που είχαν σπεύσει να συνδράμουν τις δυνάμεις του κράτους στην καταστολή του κινήματος των εκπαιδευτικών και φοιτητών. Oι συμμετέχοντες σε διαδηλώσεις ουκ ολίγες φορές έχουν αντιμετωπίσει την αστυνομία και τους κρυμμένους πίσω της ναζιστές «αντισυστημικούς» τραμπούκους του συστήματος.

Φυσικά, οι σχέσεις είναι «δούναι και λαβείν», ή σχέσεις συγκοινωνούντων δοχείων. Oι παρακρατικοί τραμπούκοι υποβοηθούν τις δυνάμεις της τάξης, κι αυτές ανταποδίδουν με ψήφους (σε ορισμένα εκλογικά τμήματα που ψηφίζουν MATατζήδες και YMET η Xρυσή Aυγή αναδείχθηκε πρώτο κόμμα!) και με μέλη, αφού αρκετοί αστυνομικοί είναι μέλη της X.A. Παράλληλα, οι αστυνομικές υπηρεσίες συγκαλύπτουν ρατσιστικές επιθέσεις και  εγκλήματα με πρωταγωνιστές Xρυσαυγίτες φασίστες.

Ανακοίνωση της Aντιπολεμικής Διεθνιστικής Kίνησης αποκαλύπτει πολλές από τις υπόγειες διασυνδέσεις του επίσημου κράτους, με το φασιστικό παρακράτος, το οργανωμένο έγκλημα και με… άγιους εκκλησιαστικούς πατέρες! H ανακοίνωση αναφέρει:

Στον ειδησεογραφικό ιστότοπο “Pheme.gr”, ο κ. Κυριαζίδης πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) δηλώνει «ανήσυχος» για τα αυξημένα κρούσματα αυτοδικίας ακροδεξιών ομάδων που επιτίθενται σε βάρος μεταναστών και τονίζει: «Τέτοια φαινόμενα εγκληματικών επιθέσεων σε βάρος αλλοδαπών, θα πρέπει άμεσα να αντιμετωπίζονται. Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, η αστυνομία πρέπει να αφεθεί να επιτελέσει το έργο της». «Η ηγεσία της αστυνομίας θα πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα έναντι των φαινομένων αυτοδικίας που παρατηρούνται σε όλη τη χώρα σε βάρος μεταναστών. Δεν μπορεί η ηγεσία της αστυνομίας να κάνει τα στραβά μάτια στις ακροδεξιές ομάδες που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή, οι οποίες αλωνίζουν σε όλη τη χώρα», προσθέτει. «Το δημόσιο αγαθό της ασφάλειας, το οποίο η πολιτεία έχει αναθέσει στην Ελληνική Αστυνομία, θα πρέπει να πάψει να αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης διαφόρων ομάδων ή πολιτικών οργανώσεων. Αυτές οι ομάδες που επιχειρούν να επιβάλλουν το νόμο, θέτουν σε πρωτοφανή δοκιμασία τους δημοκρατικούς θεσμούς, λειτουργούν κατά της Δημοκρατίας», συμπληρώνει.

Και αν αυτή είναι η σχέση των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, τι να πει κανείς για την πρωτοφανή ασυλία που έχουν από την αστική δικαιοσύνη που με συνεχείς αναβολές αφήνει ατιμώρητα τα εγκλήματα πρωτοκλασάτων στελεχών και μάλιστα σε δίκη στη Βέροια άφησε ατιμώρητους τους φασίστες τραμπούκους και τιμώρησε το θύμα της αναίτιας επίθεσής τους.

Σημαντική όμως η σύνδεση των Ναζιστών με τμήματα της Εκκλησίας και συγκεκριμένα στελέχη της Ιεραρχίας. Ανθρώπους που συχνά προκαλούν με τις ακραίες τοποθετήσεις και αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν τις ιδέες και το έργο των φασιστικών ορδών, ξεκαβαλικεύοντας από το ΛΑΟΣ και επιλέγοντας Χρυσή Αυγή. Μεταξύ αυτών ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος. Θυμίζουμε μόνο, για όσους δεν ξέρουν, όσους δεν θυμούνται και όσους θέλουν να ξεχνούν, ότι ο Αμβρόσιος έχει τελέσει ταγματάρχης της Χωροφυλακής, ενώ χρίστηκε Μητροπολίτης επί Χούντας. Τον περασμένο Αύγουστο, μάλιστα, είχε επισκεφθεί τον Νίκο Ντερτιλή, τελευταίο κρατούμενο εκ των πρωταιτίων της Xούντας, στις φυλακές Κορυδαλλού για να τον συγχαρεί, διότι παραμένει πιστός στις αρχές του.

Δε θα μπορούσαν να λείψουν από αυτή την αντιδραστική κλίκα οι στρατιωτικοί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος, που πρόσφατα διετέλεσε και ΥΕΘΑ. Γνωστός «Τουρκοφάγος» δεν παρέλειψε, όποτε χρειάστηκε να υπερασπίσει ακόμη και στα Ναυτοδικεία τους ακροδεξιούς για τις άθλιες πράξεις τους. Φυσικά, την Χρυσή Αυγή δένουν με τον στρατό πολλά νήματα, με πιο σημαντικά τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και τις Εθνοφυλακές.

Στη μαύρη αλυσίδα ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΕΛ.ΑΣ.-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΣΤΡΑΤΟΥ έρχεται να προστεθεί και ένας ακόμη κρίκος: η σχέση και η ένταξη Χρυσαυγιτών σε Εγκληματικές Συμμορίες, όπου με βαρύ οπλισμό έκλεβαν και ερχόντουσαν σε ένοπλες αντιπαραθέσεις ακόμη και με την ΕΛ.ΑΣ., ενώ στις μεταξύ τους επικοινωνίες που κατεγράφησαν, ξεκαθάριζαν ότι τα όπλα αυτά προτίθενται να στρέψουν κατά της Αριστεράς και των κινημάτων.

Τέλος, απομένει ένας ακόμη κρίκος: η ΕΥΠ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Φραγκούλης Φράγκος επιθυμούσε σφόδρα να αναλάβει διοικητής της, θέση που κατείχε ένα άλλο προβεβλημένο στέλεχος του ΛΑΟΣ, ο Ιωάννης Κοραντής. Επίσης, μιλιταριστικά έντυπα και φασιστικές οργανώσεις παπαγαλίζουν μονότονα τις εκθέσεις της ΕΥΠ. Μυστικές υπηρεσίες που θεωρούν μέρος της αποστολής τους την καταγραφή και δίωξη των κοινωνικών κινημάτων.

Αποκαλύπτεται η διαπλοκή και διασύνδεση όλων των σημαντικών συντελεστών του Κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού, που σε συνεργασία με τα αστικά κόμματα εξουσίας και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, επιβάλλουν τις πιο ακραίες ταξικές επιλογές πετώντας τον κόσμο της εργασίας στην απόγνωση και στην βαθύτερη εκμετάλλευση. Με παρανομαστή τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας, οι εργαζόμενοι θεωρούνται εσωτερικός εχθρός και μπαίνουν στο στόχαστρο του πλέγματος αστυνομικών στρατιωτικών κατασταλτικών μηχανισμών του αστικού κράτους που αλλάζει, ενώ ο νεοναζισμός αναλαμβάνει ενεργό ρόλο κατά των εργαζομένων. Μια σύγχρονη καπιταλιστική πραγματικότητα που δεν αλλάζει, δε μεταρρυθμίζεται, αλλά μόνο Ανατρέπεται.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Νέα Προοπτική τεύχος #530# Σάββατο 7 Ιουλίου 2012