Δημοσιεύουμε καταγγελία του Δικτύου Ελέυθερων Φαντάρων Σπάρτακος, σχετικά με εταιρεία που προμήθευε ακατάλληλα κρέατα στρατόπεδα, νοσοκομεία φυλακές και δομές προσφύγων

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Μία αισχρή είδηση είδε πριν από λίγο το φως της δημοσιότητας. Κατασχέθηκαν τουλάχιστον 7 τόνοι ακατάλληλα κρέατα που προορίζονταν για νοσοκομεία, στρατόπεδα, φυλακές, δομές προσφύγων.

Τόσο υπολογίζει το κράτος τους στρατιώτες, τους ασθενείς, τους κρατούμενους, τους πρόσφυγες. 

Η εταιρεία είχε ήδη διαθέσει προϊόντα της στις παραπάνω δομές. Γνωρίζουμε λοιπόν εάν δεν έχουν καταλήξει τέτοια κρέατα ήδη στο πιάτο μας; Έχουμε άλλωστε διάφορες καταγγελίες για κρέας κακής ποιότητας στις μονάδες. Συνάδελφοι δεν μας υπολογίζουν.  

Είμαστε απολύτως αναλώσιμοι. Μας βάζουν να εκπαιδευόμαστε για να πολεμήσουμε για αυτούς και για να υπηρετούμε τους αξιωματικούς τους και μας ταΐζουν επικίνδυνες τροφές!  

Σας έβαλαν να πολεμάτε τους πρόσφυγες και τώρα καταλαβαίνετε ότι είστε στην ίδια μεριά με αυτούς και απέναντι από το κράτος το οποίο θα ταΐσει σκουπίδια τόσο εσάς, όσιο και αυτούς. 

Παίζουν με τη υγεία μας, δεν τους ενδιαφέρουμε, μας αφήνουν στο έλεος της τύχης. Κι αν κάποιος πάθει κάτι, θα προσπαθήσουν να το κουκουλώσουν. 

Συνάδελφοι, μην τους χαριστείτε, βγείτε παραπονούμενοι και επικοινωνήστε με την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων όταν αντιληφθείτε ότι το φαγητό είναι κακής ποιότητας. 

Οι φαντάροι, οι ασθενείς, οι πρόσφυγες, όλοι κινδυνεύουν από το κράτος και τις βλαβερές για την υγεία μας επιλογές του! 

Το κράτος αδιαφορεί για εμάς. 

Δεν είναι τυχαίο που το φορτίο δεν προοριζόταν για τη Βουλή ή το Προεδρικό Μέγαρο, μία Πρεσβεία, ή ένα ακριβό ξενοδοχείο. 

Με τέτοιες τροφές ταΐζουν την πλέμπα, αυτούς που δεν τους ενδιαφέρουν.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com   

*Πηγή φωτογραφίας : www.diktiospartakos.blogspot.com