Α.Τ. Αγ. Δημητρίου: περάστε δι' υπόθεσή σας

ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ
Α.Τ. Αγ. Δημητρίου: περάστε δι’ υπόθεσή σας

Ο υπογράφων αυτή την καταγγελία είναι επί 35 συναπτά έτη στο κομμουνιστικό κίνημα και στο εργατικό κίνημα.
Η καταγγελία που θα αναφέρω έχει να κάνει με πολύ συγκεκριμένα γεγονότα.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, τον περασμένο Οκτώβριο όταν γύρισα από ένα μου ταξίδι, έξω από το σπίτι μου με περίμενε ένα σημείωμα απ’ το Α.Τ. Αγίου Δημητρίου.
Τηλεφώνησα για να μάθω για τι ακριβώς με ζήταγε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ, ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ (ΜΑΥ).
Μου είπε να περάσω από το τμήμα για να υπογράψω ένα έγγραφο για το τι θα κάνω σε περίπτωση πολιτική «εκτροπής» της χώρας.
Και φυσικά δεν μου διευκρίνισε ποτέ, για το αν ήταν πραξικόπημα ή πόλεμος. Τυχαία δεν νομίζω;
Του απάντησα ότι αυτό που μου ζήταγε ήταν δήλωση αντικομμουνισμού και δεν το υπογράφω.
Παρ’ όλα αυτά πέρασα από το Α.Τ. για να τους ζητήσω ένα επίσημο έγγραφο για να το χρησιμοποιήσω. Στη συνέχεια ο κύριος ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ επικοινώνησε με τον προϊστάμενό του, μου απάντησε ότι από την στιγμή που δεν θα το υπογράψω δεν θα μου δώσει τίποτε επίσημο. Γιατί άραγε;
Το ανεπίσημο σημείωμα φυσικά, το κράτησα γιατί είναι αποδεικτικό στοιχείο τον όσων λέω και για να μπορώ να το χρησιμοποιώ στην συνέχεια.
Από τότε μέχρι σήμερα η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι μου την πρώτη φορά μου πήραν την κάρτα μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του χώρου δηλαδή που ανήκω πολιτικά, την δεύτερη δεν πήραν τίποτε αλλά άφησαν την μπαλκονόπορτα ανοιχτή για να μου στείλουν το μήνυμα ότι με παρακολουθούν, και τελευταία φορά δηλαδή πολύ πρόσφατα μου πήραν 70 ευρώ. Την δεύτερη φορά που τα κατήγγειλα στο Α.Τ. με συμβούλεψαν να αλλάξω κλειδαριά στο σπίτι. Γιατί άραγε; Φυσικά και δεν άλλαξα γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτε.
Αν κάποιοι πρέπει να κρύβουν κάτι είναι οι μηχανισμοί καταστολής.
Οι πραγματικοί κομμουνιστές δεν έχουν να φοβούνται ούτε να κρύβουν τίποτα. […]
ΣΚΑΛΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣ
Μέλος Τ.Ε. της
ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΑΦΝΗΣ