ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ Σ. ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΟΛΟΧΑ

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 18:30 μ.μ στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου σχετικά με την άδικη κλήτευση από την Ασφάλεια Μαγνησίας του συντρόφου Στέφανου Μολόχα, μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας. Στις 19/09/2014 ο αγωνιστής του νεολαιΐστικου κινήματος στον Βόλο  δέχτηκε απροσδόκητη κλήση από υπαστυνόμο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μαγνησίας, όπου με το πρόσχημα της άρσης απορρήτου του κινητού του αλλά και με «προτροπές» να πάει «εθελοντικά» στο τμήμα για να μην «γίνει θέμα» του ζητήθηκε να καταθέσει μάρτυρας για ένα γεγονός (;) πριν ένα χρόνο. Μετά την άρνηση του συντρόφου να παρευρεθεί στο τμήμα και τις συνεχόμενες ερωτήσεις για το ποιος έχει δώσει εντολή για την προανάκριση, στις οποίες δεν πήρε προφανώς απάντηση, του ήρθε κλήτευση στο σπίτι όπου καλείται να καταθέσει ως μάρτυρας για «παράβαση των άρθρων του ποινικού κώδικα σχετικά με εκρηκτικές ύλες και εμπρησμό» που διαπράχθηκε πριν ένα χρόνο χωρίς να προσδιορίζεται το γεγονός, η ώρα και το μέρος!
Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν εκπρόσωποι από τις τοπικές κομματικές οργανώσεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας, Ε.Ε.Κ, ΣΥΡΙΖΑ καθώς και μέλος από τη Λαϊκή Συνέλευση γειτονιάς Αγ. Νεκταρίου.
Το ΕΕΚ, με δήλωση  του σ. Γιάννη Χατζηγιάννη, μέλους ΚΕ δήλωσε την συμπαράσταση στον σ. Στέφ. Μολόχα και καταδίκασε την τρομοκρατική  ενέργεια της αστυνομίας.