ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΤΟ DIP, ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΖΙΧΑΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΚΟ ΛΑΟ, ΣΤΟ DIP, ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΖΙΧΑΝ

Αλληλεγγύη στον εξεγερμένο Τούρκικο λαό,  στο D.I.P. , στον σ. Τζιχάν Γιλμάζ και σε όλους τους αγωνιστές! 

 

Η κυβέρνηση Ερντογάν προσπαθεί να διαχειριστεί την κρίση της, αλλά και πίσω απ’ αυτήν την κρίση του τουρκικού καπιταλισμού χτυπώντας τη λαϊκή εξέγερση που έχει ξεσπάσει ενάντια της.  

Εκδικείται τους πρωταγωνιστές της, διώκοντας και συλλαμβάνοντας επαναστάτες αγωνιστές. 

Ανάμεσα τους και ο σύντροφος μας Μουσταφά Τζιχάν Γιλμάζ (Mustafa  Cihan Yılmaz), μέλος του τουρκικού τμήματος της Συντονιστικής Επιτροπής για την Επανίδρυση της Τετάρτης Διεθνούς, του Επαναστατικού Εργατικού Κόμματος (Devrimci Isci Partisi – DIP), και αγωνιστής του φοιτητικού κινήματος, στην Αντάλια και μέλη της Ένωσης Σοσιαλιστικής Νεολαίας (οργάνωση νεολαίας του ESP – Σοσιαλιστικό Κόμμα των Καταπιεσμένων) 

Ενώ είναι στη φυλακή από τις 4 Οκτωβρίου του 2013, δικάζεται στις 5 Φεβρουαρίου, για τη συμμετοχή του στην εξέγερση του Ιουνίου, κατηγορούμενος ότι κατά τα γεγονότα φορούσε… κόκκινο μαντήλι που συμβολίζει την πάλη για Σοσιαλισμό! 

Στεκόμαστε δίπλα στον σύντροφο μας Τζιχάν Γιλμάζ και στους άλλους συναγωνιστές και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση τους. 

Στεκόμαστε δίπλα σε όλο τον εξεγερμένο, αδελφό, Τούρκικο λαό, που δοκιμάζεται από τις διώξεις και την καταστολή της διασπασμένης και αδύναμης κυβέρνησης του ΑΚΡ. 

Για μία εργατική επαναστατική διέξοδο από την κρίση. 

Διαδηλώνουμε την ταξική εργατική διεθνιστική μας αλληλεγγύη από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, την Πέμπτη 6/2,  έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα. 

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 

ΑΘΗΗΝΑ: Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, 5 μμ, ΜΕΤΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ 

ΠΑΤΡΑ: Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, 6 μμ,Πλατεία Όλγας

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ  Ε.Ε.Κ. 

konservokouti-oen.blogspot.gr