ΚΑΤΩ Η ΤΡΟΜΟΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΤΩ Η ΤΡΟΜΟΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καταγγέλλει την κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου, τις δυνάμεις καταστολής του Δένδια για τις τρομοκρατικές εισβολές στα σπίτια «γνωστών αγνώστων» αγωνιστών. Oι τρομοκρατικές επιχειρήσεις ενάντια σε αγωνιστές και οι έρευνες στα σπίτια τους, σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές κι η αναστάτωση της οικογενειακής ζωής τους, παράλληλα με τις απαγορεύσεις των διαδηλώσεων και την εκ νέου δημόσια «υπόθαλψη» των ναζιστών της Xρυσής Aυγής από τις κρατικές αρχές και την αστυνομία, -όπως έδειξε η περίπτωση της βεβήλωσης του τόπου δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και η επίθεση στο Pεσάλτο με επιβλέποντες την ομάδα ΔI.AΣ- ένα μόνο σκοπό έχουν: να τσακίσουν το αγωνιστικό φρόνημα της νεολαίας και της εργατικής τάξης και να δώσουν ένα προληπτικό χτύπημα καθώς ωριμάζουν οι όροι μιας επαναστατικής κοινωνικής εξέγερσης ενάντια στα δολοφονικά μνημόνια, την μαζική ανεργία, την πείνα και εξαθλίωση.

Κουρελιάζοντας τα πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες η αστυνομία και η αντιτρομοκρατική κάτω από τις εντολές της κυβέρνησης δείχνει μόνο τον φόβο της απέναντι στην εργατική τάξη, τους καταπιεσμένους και αποκλεισμένους.

 Δηλώνουμε στα πειθήνια όργανα της τρόικας που εξοντώνει τον λαό στη φυλακή των μνημονίων, πως οι ελευθερίες μας κερδήθηκαν με αίμα, ανατρέποντας την αστυνομικό-στρατιωτική χούντα και την δεξιά καραμανλική αυταρχία και δεν θα χαλαλιστούν στον κάθε Δένδια, τον υπουργό που στέκεται πάνω από τα νεκρά γυναικόπαιδα, τους δολοφονημένους μετανάστες στο Φαρμακονήσι, και κάνει στοχασμούς για την… «ποιότητά» τους.

 Καλούμε τον λαό να αντισταθεί μαζικά και αποφασιστικά στην κρατική βία και τρομοκρατία, τον φασισμό, το ρατσισμό και την εθνικιστική παράνοια.

 Kάτω η κυβέρνηση των Mνημονίων και των τραπεζιτών, του ακροδεξιού εσμού των σαμαράδων, φαήλων και μπαλτάκων και των εκφυλισμένων βενιζελικών Πασόκων.

Kάτω η Eυρώπη – Φρούριο των αφεντικών, των οργανωτών των ιμπεριλιστικών πολέμων που εξολοθρεύουν και εξανδραποδίζουν τους λαούς της Aσίας και της Aφρικής.

Όχι στη χρήση του στρατηγείου της Λάρισας σαν ορμητήριο για την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην κεντρική Aφρική.

 

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ. 6:00 μ.μ. Σύνταγμα

 

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα

Αθήνα 3/2/2014