ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές, που σπάζοντας την τρομοκρατία της κυβέρνησης και της αστυνομίας, ‘υποδέχτηκαν θερμά’ τον Ομπάμα και την κουστωδία του, δηλώνοντας σε όλο τον πλανήτη πως αυτός, όσοι τον υποδέχονται και το σύστημα που εκπροσωπεί -ο σαπισμένος και χωρίς ορίζοντα καπιταλισμός- είναι ανεπιθύμητοι!

Είναι η ίδια η αποφασιστικότητα για να σπάσει ο κλοιός των απαγορεύσεων που οδήγησε τις δυνάμεις των πραιτοριανών των ΜΑΤ σε μια σφοδρής κλίμακας επίθεση, με χημικά από κάθε κατεύθυνση και ενώ είχε προηγηθεί μικρής κλίμακας αψιμαχία με διαδηλωτές.

Καταγγέλλουμε όλη την επιχείρηση εκφοβισμού! Παντού, σε όλο τον κόσμο, φάνηκε ποια “αριστερή” κυβέρνηση έχει αυτός ο τόπος. Αλλά και ότι υπάρχουν κοινωνικές δυνάμεις για την ανατροπή της από τα κάτω και τα αριστερά.

Ο φόβος έχει αλλάξει στρατόπεδο, στο δικό τους στρατόπεδο!

Όλοι στη διαδήλωση του Πολυτεχνείου!

Μια διαδήλωση συνάντησης της ιστορικής μνήμης, με την αναγκαία πάλη στο παρόν, με κέντρο την εξέγερση.

Να είμαστε όλοι εκεί!

 

16/11/16

Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα

 

Διαβάστε και δείτε σχετικό φωτορεπορτάζ: http://eek.gr/index.php/repression/4549-fotoreportaz-anepithymitos-o-ompama-me-ximika-krotou-lampsis-antimetopise-i-kyvernisi-syriza-tous-diadilotes