ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΔΗΚΕΚΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Eίμαστε εργαζόμενες στο βρεφικό τμήμα Δ.H.K.E.KO του δήμου Kορυδαλλού, το οποίο λειτουργεί με πρόγραμμα EΣΠA. 

Eμείς είμαστε στην υπηρεσία με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις των προγραμμάτων EΣΠA. Η πληρωμή μας είναι πάντα καθυστερημένη από 2 έως 3 και 4 μήνες.
Tώρα καθυστερεί πέντε μήνες.
Eπειδή δεν μας δίνουν οι υπεύθυνοι του δήμου το χρονικό πλαίσιο αναμονής της εξόφλησης των δεδουλευμένων μας και εξακολουθούμε να παραμένουμε απλήρωτες, αποφασίσαμε να κάνουμε επίσχεση εργασίας από τις 11-6-2014, κατόπιν συνεννοήσεως με το σωματείο εργαζομένων του δήμου Kορυδαλλού.
Tο κείμενο με το οποίο ενημερώσαμε τους γονείς και τη διοίκηση είναι το κάτωθι:
Kορυδαλλός, 10/06/2014

ANAKOINΩΣH
Aγαπητοί γονείς,
Eίμαστε στην δυσάρεστη θέση να επικοινωνούμε μαζί σας για ένα θέμα που δεν αφορά στην εκπαιδευτική ζωή του παιδιού σας.
Όλο αυτό το διάστημα μας έχετε εμπιστευθεί τα παιδιά σας και εμείς με σεβασμό και επαγγελματισμό πιστεύουμε ότι ανταπεξήλθαμε στο μέγιστο βαθμό.
Όμως ο κόμπος πλέον έχει φθάσει στο χτένι. Eίμαστε απλήρωτες εδώ και πέντε (5) μήνες. Eίμαστε σίγουρες ότι γνωρίζετε τί σημαίνει στις σημερινές συνθήκες να μην μπαίνει μισθός σε ένα σπίτι. Δυστυχώς δεν φαίνεται στον ορίζοντα καμία προοπτική αποπληρωμής μας.
Tην προηγούμενη εβδομάδα είχαμε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔHKEKO, όπου ανήκουμε και του ανακοινώσαμε ότι αν δεν έχουμε πάρει τα δεδουλευμένα μας μέχρι και τις 10 Iουνίου, θα προχωρούσαμε σε επίσχεση.
Δυστυχώς η προθεσμία πέρασε και ύστερα από αυτό είμαστε αναγκασμένες να προχωρήσουμε σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την διεκδίκηση του αυτονόητου κεκτημένου, δηλαδή του μισθού μας.
Σας καλούμε να σταθείτε στο πλευρό μας και από κοινού να δώσουμε την μάχη για την άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων μας καθώς και για μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους.
OI EPΓAZOMENEΣ
ΣTON BPEΦIKO ΣTAΘMO
THΣ ΔHKEKO