ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

«ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ»

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές με το Περιφερειακό Σχήμα ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Η συμμετοχή μας σ’ αυτές τις εκλογές συνδέεται με την επιθυμία και την θέληση του λαού να τιμωρήσει και να ανατρέψει τους υπεύθυνους της κοινωνικής καταστροφής που βιώνουμε, ανοίγοντας δρόμο για μία διέξοδο από την κρίση.
Συμμετέχουμε με κεντρικό σύνθημα «Να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας να διαφεντέψουμε τον τόπο μας, που θέλουν να μας τον στερήσουν».

Συμμετέχουμε στις περιφερειακές εκλογές με την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, όπου -με όλες τις διαφορετικότητες- συσπειρώνονται μαχητικές
δυνάμεις της αριστεράς που έχουν δώσει και συνεχίζουν να δίνουν αγώνες στην περιοχή της Στερεάς, ενάντια στην μνημονική κοινωνική καταστροφή.
Σας καλούμε να παλέψετε μαζί μας και να στηρίξετε την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ και να μαυρίσετε τους συνδυασμούς που κατεβάζουν τα μνημονικά και δήθεν αντιμνημονιακα δεξιά κόμματα της Ν.Δ, του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της ΔΗΜΑΡ. Για να τσακίσουμε τους φασίστες στις κάπλες και στους δρόμους!

Ταυτόχρονα σας προτείνουμε ένα μεταβατικό πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης, που θα μπορούσε κατ’ αρχήν -και μέχρι οι εργαζόμενοι να εγκαθιδρύσουμε τη δικιά μας εργατική εξουσία- να ανακουφίσει όλους τους εργαζόμενους από τον εφιάλτη των μνημονίων.
ΕΕΚ, Κ.Ο Στερεάς
Ολόκληρη η διακήρυξη στο site: www.eek.gr